3 pct. af landet er uden mobil-kontakt

Se, det her er et musikmøbel

(Foto: Wrensilva)

Når man ser gamle film fra 1950’erne eller 60’erne – eller følger tv-serier som DR’s ”Krøniken” om radio-fabrikken Bella – vil man støde på begrebet musikmøbler.

De var forløberne til 80’ernes stereobænke og Hi-Fi stakke”, men som regel meget smukkere udført rent håndværks-mæssigt.

Dengang var musikmøblet eller lyd-kommoden, som den også blev kaldt, det naturlige centrum i dagligstuen.

Det var datidens gadget, som hele familien samledes om. Som det i dag er det store fladskærms-tv.

(Foto: Wrensilva)

Amerikanske Wrensilva har gjort det til sin specialitet at bygge moderne musikmøbler med det gamle flair. Samlet i ægte træ og med et design, der er mere klassisk end futuristisk.

Den nye Loft media-konsol fra Wrensilva ser forrygende ud, hvis man er til den slags. Den er kun gammeldauws i det ydre, for indendørs er møblet helt up-to-date anno 2020.

Loft kommer f.eks. med både Bluetooth og Wi-Fi, så man kan streame sin musik fra internet. Men der er også en klassisk pladespiller af glimrende kvalitet, som vil tiltale vinyl entusiasterne.

Indeni møblet sidder også to to-vejs basrefleks højttalere. Er de ikke gode nok, kan man enten forbinde eksterne Bluetooth  bokse eller forbinde et par Sonos højttalere. Loft er nemlig kompatibel med Sonos’ ellers lukkede trådløse netværk.

(Foto: Wrensilva)

Både pick-up nål og den indbyggede Hi-Fi forstærker i musik-møblet har dansk isæt. Nålen kommer fra danske Ortofon, mens den 2 gange 100 watt forstærker bygger på ICE Power chip-moduler fra Bang & Olufsen. De byggede jo stadig musikmøbler, men i et mere strømlinet design.

Wrensilva vil sælge Loft konsollen i flere træsorter. Lige fra starten fås den dog kun i den s mørknede eg variant, der vises på billederne til denne artikel.

Hele herligheden måler 84 centimeter i højden, 81 i bredden og 51 i dybden. Priserne begynder ved 4.999 US dollars eller knap 32.000 kroner.

Dyrt – well. Husk lige, at det er for et helt Hi-Fi system inklusive møbel….

(Foto: Wrensilva)

Pladespilleren i Loft er forsynet med en dansk Ortofon OM5E pickup. (Foto: Wrensilva)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 pct. af landet er uden mobil-kontakt