Kaffemaskinen brygger pils og gin tonic

Skrivebordet er selv en computer

Mange mennesker synes, at deres pc fylder for meget på skrivebordet. Først og fremmest selve computer kassen, men dertil kommer så skærm, tastatur, mus og et hav af løse ledninger.

En del kan spares ved at gå over til en laptop, men den har som regel en ret lille skærm og et tastatur, der ikke er lige så hurtigt at skrive på som et separat og godt keyboard.

Lian Li er en taiwanesisk fabrikant af computer chassis’er, der forsøger at integrere teknologien så meget som muligt i selve skrivebordene. Resultatet kan ses på billedet: Et tilsyneladende ret almindeligt hæve-/sænke-bord, som har en pc gemt inde i sig.

lian-li-skrivebord-4

Stik og blæsere sidder diskret på bagsiden af bordpladen.

Hvis man ikke har sin computer i brug, kan man udnytte den komplette bordplade til sine gøremål. Er der behov for pc’en, må have hive fladskærm, tastatur og mus frem fra gemmerne.

Alle kabler og stik er diskret gemt af vejen, så de ikke hænger og ligner elektrisk spaghetti mellem bordplade og gulv.

Selve computeren med processor, harddisk, strømforsyning osv. sidder usynligt fordelt under bordpladen, som man kan bestille i flere forskellige træsorter. Selve hævning og sænkning foregår elektrisk ved hjælp af et lille panel forrest på bordpladen.

lian-li-skrivebord-2

Billedet viser Lian Lis DK-04 skrivebord,

Det nye DK-05 fra Lian Li er noget slankere end sidste års DK-04. Nyhede kan sågar rumme flere computere på samme tid – komplet med blæsere til køling og alle stik på skrivebordets bagside.

Enten kan det være, fordi to medarbejdere skal deles om samme store bordplade – eller fordi man lader skrivebordet fungere både som pc-arbejdsplads og som filserver.

Ret elegant løsning, synes jeg….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffemaskinen brygger pils og gin tonic