LinkedIn lancerer AI til jobsøgning

Samsungs nye foldemobiler 10. juli

(Foto: Gizchina / Weibo)

Apple har lige haft sit første store lancerings-show i år, hvor hovedpunktet var kunstig intelligens (AI) i sine nye iPhone 15 telefoner, der har premiere til september.

Apples største rival – Samsung – står nu klar med årets event nummer to. Det holdes den 10. juli, hvor hoved-attraktionen bliver de to nye folde-mobiler Galaxy Z Flip6 og ZFold6.

Datoen er valgt, så den ligger i god tid, inden Apple præsenterer iPhone 15 to måneder senere.

Ud over de to klaptelefoner, som Apple ikke har nogen konkurrent til, ventes Samsung nemlig også at præsentere sin Galaxy S24 FE telefon.

Det er en lidt skrabet model af Samsungs topmodel. Den sælges til en noget lavere pris og skal nuppe en del af opmærksomheden, før Apple står klar med årets høst af nye iPhones.

Desuden ventes Samsung at lancere en ny luksus-model af sit Galaxy Watch ur. Den får efternavnet Ultra og skal nok distancere sig en del fra det Watch FE ur, som blev præsenteret forleden dag.

Endelig siger Samsung-spåmændene fra Internet, at vi også får nye trådløse Galaxy Buds øretelefoner at se, ligesom Samsung omsider vil afsløre pris og leverings-tidspunkt for sin opsigtsvækkende Galaxy Ring.

Men tilbage til den lille Galaxy Z Flip6 telefon, der formentlig er den Samsung nyhed, som vil tiltrække sig størst opmærksomhed den 10. juli.

Her ses den nye Galaxy Z Flip6 sammen med en anden vigtig Samsung nyhed – Galaxy Ring. (Foto: Weibo)

Den vil blive mere solidt opbygget end den nuværende Flip5, der sælges for 9.500 kroner. Den nye bliver 100 dollars dyrere, hvilket tyder på, at Flip6 passerer den magiske (men kedelige) grænse på 10.000.

Processoren ombord bliver Qualcomms Snapdragon 8 Gen. 3, der sidder i mange Android telefoner i dag. Den får nok mindst 12 GB RAM at sprede sig på.

Det indre display, der kan foldes på midten, vil beholde sin størrelse på 6,7 tommer. Den ydre ekstra skærm vokser til gengæld fra 3,4 til 3,9 tommer, hvilket gør den meget mere anvendelig.

Samsung vil fortsætte med sit dobbelt-batteri design, så der sidder et i hver halvdelen af telefonen. Med 3.800 eller 3.900 mAh bliver det lidt større end I Flip5, men desværre ser Samsung ud til at fortsætte sin langsomme ladehastighed på 25 watt.

Til gengæld skal der ske større ting og sager på kamera-fronten.

Den nuværende Flip5 har et hoved-objektiv på 12 megapixel. Det nye får såkaldt ”pixel-binning”, så opløsningen hæves til 50 MP.  Det skal give bedre billed-kvalitet og evner under dårlige lysforhold.

Endelig kan vi godt regne med, at Samsung vil integrere en pæn stor portion kunstig intelligens i sine to nye folde-mobiler.

Galaxy AI har allerede katapulteret Galaxy S24 Ultra op som den mest avancerede AI telefon sammen med Googles Pixel 8 og samtidig den klart bedst sælgende af den nye ”klode” generation af smartphones.

Samsung vil uden tvivl forsøge at opnå samme position inden for klapmobiler nu, hvor vi kan forvente at se en del flere alternativer til Z Flip til efteråret….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LinkedIn lancerer AI til jobsøgning