Lav kunst med LEGO

Windows får et ændret udseende

Lige siden Microsoft lancerede Windows 95 for snart 25 år siden, har start-menuen udviklet sig til at blive styresystemets kendemærke.

Det er her, hvor genveje til apps og programmer ligger gemt. Herfra får man også adgang til alle andre system indstillinger, udvidelser osv.

Gennem årene har start-menuen ændret udseende og design flere gange. Meget kunne tyde på, at vi får et nyt layout igen om ganske kort tid.

Microsoft har ikke offentliggjort, hvornår det sker, men opgraderingen ligger klar. Windows insidere har fået den nye start-menu at se.

?Vi frisker start-menuen op med et mere strømlinet design. Vi fjerner de bastante, kulørte plader bag logoer og tekster i app-listen. ?Fliserne? får i stedet en mere ensartet, delvis transparent baggrund,? skriver Microsoft i sin blog for Windows udviklere.

Software-giganten fortsætter med en reklame-tale for sin modifikationer:

(Foto: Microsoft)

?Det nye design skaber en smuk scene for jeres apps. Det gælder især de nye ?Fluent Design? ikoner til Office og Microsoft Edge samt de ny-tegnede ikoner til standard apps som Kalkulator, Mail og Kalender.

De første billeder af den nye Windows start-menu er lækket. De viser ganske rigtigt et mere moderne og elegant udseende.

Funktioner og betjening rører Microsoft til gengæld ikke meget ved. De er, som vi kender dem. Man behøver ikke at lære nyt, men får altså heller ikke de store forbedringer. Fremskridtene er  primært udseende og æstetik?.

(Indledningsfoto til artiklen: Microsoft)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lav kunst med LEGO