Smart højttaler til små børn

Samsung for stærke BTS fans

Koreansk popmusik og boybands er måske ikke de største hits på vores breddegrader – og slet ikke, når man sammenligner med den teenage feber de udløser ude i Asien. Men åbenbart store nok til, at Samsung vil sælge en speciel udgave af sin Galaxy S20+ 5G telefon på det danske marked, der hylder det koreanske pop-fænomen BTS.

Internationalt er BTS – også ofte kaldt Bangtan Boys – en af de vildeste pop-succes?er i mange år. I USA er de syv unge koreanske mænd de første kunstnere, der har haft fire nummer ét hits på under to år siden Beatles for 50 år siden.

BTS har solgt over 20 millioner plader og er Sydkoreas største succes – ud over elektronik-fabrikanter, bilproducenter og tankskibs-værfter. I 2018 var BTS de næst-bedst sælgende pop- og rock-kunstnere i verden.

Den limiterede BTS boks fra Samsung indeholder en Galaxy S20+ 5G telefon, et sæt Galaxy Buds øretelefoner plus alskens merchandise. Alt sammen i popgruppens lilla farver. (Foto: Samsung)

Analytikere har regnet ud, at BTS i 2019 havde en værdi på over 31 milliarder kroner for Sydkoreas økonomi. Det svarer til 0,3 procent af landets brutto-national-produkt. Hver 13. turist fra udlandet kommer til Seoul og omegn – hidlokket af BTS?s pophits og berømmelse.

Samsung har således alt mulig grund til at hylde sine landsmænd. Penge har Samsung helt sikkert også investeret i BTS for at få del i gruppens utrolige succes hos den yngre generation i både Asien og USA. Teenagere er en målgruppe, som alle mobiltelefon fabrikanter gerne vil have fat i – også Samsung.

Samsung har designet en særlig BTS pakke, der vil blive solgt på det nordiske marked. Kun 100 eksemplarer kommer hertil, så tilbuddet vil nok hurtigt være udsolgt. Også, selvom man skal betale 9.300 kroner for sættet.

BTS-pakken består først og fremmest af en Galaxy S20+ telefon og et sæt Galaxy Buds+ øretelefoner. Begge er lakeret i popgruppens karakteristiske lilla kulør og er dekoreret med både BTS? logo og stjerner.

BTS er et mega-hit i USA, hvor de koreanske popdrenge nemt samler 60.000 tilskuere til deres koncerter som her i Pasadena. (Foto: SeokJinned / Wikipedia)

Den nye telefon rummer selvfølgelig BTS-inspirerede temaer og app-adgang til den i Asien populære community platform Weverse. I pakken medfølger også et udvalg af BTS klistermærker og idolbilleder af de syv band-medlemmer

Galaxy S20+ 5G BTS Edition og Galaxy Buds+ BTS Edition har salgsstart på det nordiske marked den 9. juli 2020 via Samsung.com. Cirkapris for et sæt er 9.299 DKK. I alt vil der være 100 sæt til det nordiske marked.

De pop-rigtige Galaxy S20+ telefoner og tilhørende trådløse øretelefoner kommer til salg på det nordiske marked fra torsdag den 9.juli. Sættet kan udelukkende købes via Samsungs online shop?.

(Indledningsfoto til artiklen: Samsung)

Kun 100 BTS fans og samlere i Norden kan sikre sig et eksemplar af Samsungs lilla telefon. (Foto: Samsung).

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart højttaler til små børn