Facebook bare vokser og vokser

Razer Phone koster 5.800 kroner

For et par dage siden kunne jeg her på Leifshows afsløre mange af detaljerne omkring verdens første smartphone specielt til elskere af computerspil.

I dag er Razer Phone officiel, og den kan straks forudbestilles i Danmark, hvor den spændende mobil kan købes eksklusivt via teleselskabet 3. Her koster den 5.800 kroner kontant eller kan købes sammen med en af 3?s mobilpakker.

Den store forskel på Razer og alle andre smartphones på markedet ligger i skærmen. Den er på 5,7 tommer i Quad HD kvalitet (2.440 gange 1.440 punkter) og er først og fremmest lynhurtig, så video og avancerede spil vises helt uden ryk eller forsinkelser.

De tykker rammer har den fordel, at Razer kan indbygge store og rigtigt gode højttalere i mobiltelefonen.

Razer kalder sin skærm for Ultramotion Display, og den har en opdaterings frekvens ? refresh rate ? på imponerende 120 Hz. Skærmen er en fremragende IGZO type fremstillet af japanske Sharp. Den kan justeres ligesom på iPad Pro, alt efter hvad man vil bruge skærmen til ? og hvor hurtigt man vil tømme mobilens batteri.

Ergonomisk er Razer Phone designet, så man holder den bedst på tværs. Næsten ligesom en bærbar spillekonsol. To højttalere med Dolby Atmos surround kredsløb, THX biograf godkendelse og en ægte 24 bit digital-til-analog konverter giver samtidig et usædvanlig flot og realistisk lydbillede på spil og video. Uanset om man bruger høretelefoner eller ej.

Processoren er den populære Snapdragon 835, der sidder i mange Android toptelefoner i dag. Den suppleres af imponerende 8 GB RAM og mere almindelige 64 GB i lageret. Det kan så udvides med MicroSD kort til maksimalt 2 TB ? hvis man kan finde kort så store.

På bagsiden af Razer sidder et dobbelt kamera med sensorer på henholdsvis 12 og 13 megapixel. Selfie skyderen på fronten leverer 8 megapixel billeder. Telefonen er med 8 mm ganske tyk, men det udnytter Razer smart til at anbringe fingeraftryks skanneren på siden. Ikke foran eller bagpå som normalt.

Razer reklamerer med, at telefonen er verdens første med Qualcomms helt nye QuickCharge 4.0+ kredsløb ? alle andre må nøjes med 3.0. Det skal sikre en lynhurtig opladning af det pænt store batteri på 4.000 mAh. Hvor hurtigt glemmer Razer dog at fortælle.

Razer Phone kommer i to udgaver, der begge leveres i et barsk-sort cover af helstøbt aluminium. Elegant er måske ikke ligefrem ordet ? f.eks. har Razer ret tykke rammer omkring skærmen. Den er kantet og vejer næsten 200 gram.

Sej, cool, kraftig og muskuløs er nok bedre beskrivelser af denne mobil, der er lige så forskellig fra andre smartphones, som en gamer-computer er fra den kontor-pc, de fleste har stående foran sig. Den

Den ene Razer Phone er en Limited udgave, som kun produceres i 1.337 styk. Den skal man nok være hurtig for at skaffe. Til gengæld får man en mobil med med Razers karakteriske grønne logo på bagsiden?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook bare vokser og vokser