Nu kan I eje en legende med tid

Ny Huawei udstråler elegance

Dagen før Mobile World Congress officielt åbnes i Barcelona har Huawei officielt løftet sløret for sin nye P10 telefon ? eller rettere telefoner.

Den superslanke smartphone kommer nemlig med to størrelse skærm: 5,1 tommer i Fuld HD og 5,5 tommer i den bedre Quad HD (2K) kvalitet.

Begge P10 har en Huawei Kirin 960 processor som hjerte og 4 GB RAM. Den lille P10 har 64 GB lager og et batteri på 3.200 mAH, mens den store Plus model kommer med 128 GB lager og et batteri på 3.750 mAh.

P10 indeholder software, der hjælper fotografen til at tage det optimale billede.

Huawei ser ud til at gøre usædvanligt meget for, at de nye smartphones ser flotte ud og føles lækre og bløde at holde om. Det hele er ikke kun en jagt på de bedste specifikationer.

Sammen med farve specialisterne fra Pantone har Huawei indført de nye kulører Greenery og Dazzling Blue varianter. De vil sammen med en ny hvid version i højglans skabe lidt ekstra liv og variation i en verden, der ellers er præget af få farve valg.

Som sin bestseller forgænger P9 rummer den nye 10?er et dobbelt kamera fra Leica. Nu er de to sensorer på henholdsvis 12 megapixel (farver) og 20 MP (sort/hvid). Objektivet i P10 Plus er lidt mere lysfølsomt (f/1.8) mod f/2.2 i den lille P10.

Her er de to nye trendy modefarver, som Pantone har hjulpet Huawei med at finde til den nye P10 mobil.

 

Hovedkameraet har 2 x hybrid zoom og en ny funktion til ansigts genkendelse i 3D. Hvad man skal bruge den til?

Well ? ved at analysere ?ofrets? hudfarve, næse og øjenplacering kan P10 stille automatisk skarpt de helt rigtige steder, så man får det optimale forhold mellem lys og skygger ? og ikke en skarp næsetip med slørede øjne.

Lige så spændende ? i hvert fald for selfie fans ? er frontkameraet på Huawei P10. Det opdager f.eks. automatisk, om man tager en selfie eller en groufie, hvor der er flere personer med på billedet. Er det sidstnævnte, skifter kameraet straks til vidvinkel.

P10 kommer med et dobbelt Leica kamera.

 

 

Hos action kamera specialisterne GoPro har Huawei hentet den nye Highlights? funktion, der automatisk sorterer de billeder, man har taget.

Softwaren kan genkende ansigter, steder og anledninger og så gruppere fotografierne derefter. Den kan sågar lave små slideshows eller videoer af billederne, som man kan føje kreative tekster, rammer og baggrunde på.

Den danske pris på Huawei P10 bliver 4.499 kroner. Telefonen kan forudbestilles fra den 10. marts og vil være på hylderne før 1. april. Man kan vælge i farverne Graphite Black, Mystic Silver og Dazzling Gold. Dazzling Blue kommer i maj.

Den større P10 Plus kommer til salg ultimo april til 5.999 kroner. Her er det danske farvevalg mere begrænset ? sort eller sølv?.

Huawei har flyttet fingeraftryks skanneren fra bagside til fronten under skærmen..

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan I eje en legende med tid