Den smukke måde at køle på

Nu kommer Beoplay E8 i 3. generation

Det går ikke så godt med økonomien hos Bang & Olufsen. Til gengæld er virksomheden fra Struer fortsat vældig god til at skabe godt design og lyd- eller billed-produkter af høj kvalitet.

Det gælder også for den nye tredje generation af de trådløse Beoplay E8 øretelefoner, som har verdens-premiere i dag. De er mindre i fysisk størrelse, bedre i lyden og er helt up-to-date med den nyeste teknologi.

B&O siger selv, at man har lyttet til forbrugernes ønsker om øget bære-komfort, klarere lyd under telefon-samtaler og længere tid på en batteri-opladning i sine nye Beoplay E8.

(Foto: Bang & Olufsen)

De passer nu til mange flere ører end hidtil – også de små. Der er jo forskel på ørers størrelse og form. Det er bl.a. opnået ved at gøre hver øreprop 17 procent mindre og mere strømlinet i designet. Vægten er nu nede på 5,8 gram.

Samtidig kan de nye Beoplay E8 køre i op til 35 timer, hvis man husker at lægge øretelefonerne i bære-æsken, når de ikke er i brug. Det er en forbedring på hele 119 procent i forhold til forgængerne.

I praksis kan E8 bruges i syv timer ad gangen ved fulde lydtryk. Bære-æsken mere end fire-dobler så spilletiden, inden øretelefonerne skal sættes i stikkontakten for at få tilført ny energi. Det tager i øvrigt kun to timer.

Som ekstra-udstyr kan man købe denne trådløse oplader-måtte. (Foto: Bang & Olufsen)

Bang & Olufsen har også fordoblet antallet af mikrofoner i E8 øretelefonerne. Nu er der fire imod tidligere to. Det sørger for en bedre talelyd og ordforståelse, og på samme tid filtreres støj fra omgivelserne stærkere fra.

De ekstra mikrofoner øger kvaliteten af øretelefonernes Transparency Mode. Det er en feature, hvor man med et enkelt tryk på E8 kan åbne for lyde, stemmer og støj udefra.

Og apropos god lyd: B&O har indbygget en ny bas-port i E8 øretelefonerne. Den tillader, at driverne inde i E8 – de små højttaler-enheder så at sige – at bevæge sig mere frit. Resultatet skal være være en større og mere præcis gengivelse af de dybe toner.

De nye øretelefoner er blevet 17 procent mindre i størrelse. (Foto: Bang & Olufsen)

E8 brugere kan downloade en særlig Beoplay App, der giver mulighed for at fin-indstille lydbilledet via en ToneTouch visuel equalizer. Man skal blot bevæge prikken på billedet i fire forskellige retninger for at forandre lyden fuldstændigt.

Til sidst: Den medfølgende bære-æske er fremstillet i ægte læder, som giver mulighed for trådløs opladning. Det gøres med et sikkert og magnetisk lille klik.

Beoplay E8 3.0 kan købes fra i dag til priser fra 2.795 kroner. Øretelefonerne fås kun i sort, og med i prisen følger bære-æsken i læder, fem forskellige øre-tips og et USB-C kabel. Vil man have den trådløse Charging Pad, koster den 950 kroner ekstra?.

(Indledningsfoto til artiklen: Bang & Olufsen)

De nye Neoplay E8 3.0 øretelefoner kommer i denne læder-betrukne bære-æske. (Foto: Bang & Olufsen)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukke måde at køle på