Øretelefoner skal ikke sluges

Nu går der Lite i Samsung telefoner

Trofaste læsere af Leifshows.dk vil vide, at Samsung længe har båret på to åbne hemmeligheder – nemlig Lite modeller af sine Galaxy S10 og Note10 telefoner.

I dag blev de nye smartphones helt officielle fra Samsungs side. De lanceres begge på CES Show 2020 i Las Vegas i næste uge, og de danske priser bliver henholdsvis 5.199 og 4.799 kroner. Ikke helt så lave, som mange havde håbet, men trods alt markant billigere end de normale Galaxy S10 og Note10 modeller.

Lite udgaverne af Galaxy S10 og Note10 ligner deres større søskende, men har fået skåret ned i antal features, skærm-kvalitet og processor-styrke for at få prisen ned i et mere overkommeligt leje. Nu kan et større publikum få råd til en topklasse mobil fra Samsung.

Galaxy Note10 Lite kommer med tre kameraer på ryggen. Det vigtigste argument for at vælge denne telefon er S pennen. (Foto: Samsung)

Den nye Galaxy S10 Lite er f.eks. udstyret med Ultimate Pro kameraer, der omfatter både ultra-vidvinkel og makro-objektiver. Telefonen har også den nye Super Steady billed-stabilisering, der gør det nemmere at tage fotos og videoer af motiver i bevægelse.

Galaxy Note10 Lite kommer som standard med en S Pen, der ikke kun kan bruges til at skrive notater, tegne eller pege på skærmen. Pennen kan også styre en Powerpoint præsentation, kontrollere telefonens indhold af videoer eller tage et foto med et penne-peg.

Både Galaxy S10 Lite og Note10 Lite har Full HD+ skærme i Super AMOLED teknologi og med 2.400 gange 1.080 punkter. Batterierne er pænt store og på 4.500 mAh. Begge har tre billedskydere på ryggen – med S10 Lite som den lidt bedre med et 48 megapixel kamera.

Den nye Lite udgave af Galaxy S10 har en Full HD+ skærm på 6,7 tommer. (Foto: Samsung)

De to nye Lite smartphones dukker op i danske butikker fra den 31. januar. Galaxy S10 Lite kommer i kulørerne Prism White, Prism Black og Prism Blue. Pris 5.199 kroner.

Galaxy Note10 Lite kan vælges i farverne Aura Silber, Aura Black og Aura Red. Denne mobil skal koste 4.799 kroner?.

(Indledningsfoto til artiklen: Galaxy Note10 Lite / Samsung)

Med et hovedkamera på 48 megapixel er Galaxy S10 Lite en smule bedre udstyret end Note10 Lite. (Foto: Samsung)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øretelefoner skal ikke sluges