Mærker mest værd i verden

Nord kommer den 21. juli 2020

Så er det slut med gætterierne. OnePlus har i dag bekræftet officielt, at mærkets nye billig-telefon Nord får premiere tirsdag den 21. juli. Altså om præcist to uger

Det sker ved et internationalt event, der ikke kun er virtuelt af hensyn til Corona faren. Det vil også blive vist i Augmented Reality, hvis man inden da husker at downloade en tilhørende app til ens iPhone eller Android mobil.

Interesserede kan i øvrigt forudbestille OnePlus Nord fra i morgen den 8. juli. Det bliver i givet fald en booking lidt i blinde. Indtil videre er det nemlig begrænset, hvor meget OnePlus har afsløret om kvaliteterne i den nye Nord.

Vi ved, at den bliver meget billigere end den nuværende OnePlus 8. De fleste gæt lyder på 400 US dollars. Det vil sige ca. 3.000 kroner på det danske marked. En spændende pris, der nok skal få øjenbrynene til at dirre hos mangen konkurrent.

Kameraene skal være en af de store styrker ved OnePlus Nord – især, når man tager prisen med i betragtning.. (Foto: Weibo)

 

Hvis Augmented Reality og OnePlus lyder bekendt, er det korrekt. Da OnePlus lancerede sin 2?er for nogle år siden, foregik det med en Virtual Reality brille af pap fra Google og en tilhørende Google VR app.

OnePlus prøver altså igen at gøre tingene anderledes end normalt i mobilbranchen. Den taktik har den kinesiske fabrikant haft temmelig stor succes med tidligere.

Den nye Nord telefon har været undervejs i adskillige måneder efterhånden. Undervejs har den heddet både OnePlus 8 Lite og OnePlus Z.

Hvorfor den skal hedde Nord, har OnePlus ikke afsløret endnu. Måske fordi OnePlus telefoner har en stor tilhænger-skare her oppe i Norden.

(Foto: OnePlus)

Vi ved, at Nord vil ligne en OnePlus telefon. Det vil sige, at den får et buet display og et bagpanel i glas. AMOLED skærmen er på 6,4 tommer, viser Full HD+ grafik og har en hurtig opdaterings-frekvens på 90 Hz.

OnePlus sparer penge ved at udstyret Nord med en lidt svagere processor og mindre hukommelse end på den nuværende Model 8.

Motoren i Nord er en Snapdragon 765 med 5G integreret. Det sparer plads og strøm i forhold til den kraftige Snapdragon 865 chip, der sidder i OnePlus 8.

Kameraerne er et af de punkter, hvor Nord skal score mange points: Telefonen får fire billedskydere på ryggen – centreret om en Sony sensor på 48 megapixel (MP). Formentlig den samme som i storebror OnePlus 8.

Nord Augmented Reality app’en kan man allerede nu downloade gratis til både Android og iPhone. (Foto: Google Play)

Hovedkameraet assisteres af en ultra vidvinkel på 8 eller 16 MP, en makro linse på 5 MP og en dybde sensor på 2 MP. Hvis det er korrekt, er det præcis samme bestykning som på Motorolas ligeledes helt nye Moto G 5G Plus telefon.

OnePlus Nord kommer med et batteri på 4.000 mAh, der har en Warp Charge hurtig-opladning på 30 watt via kabel. Muligvis sparer OnePlus den trådløse opladning væk. Det samme gælder 3,5 mm stikket til hovedtelefon.

Interesserede kan allerede nu downloade den særlige Augmented Reality app til OnePlus Nord lanceringen. App?en ligger i Apples App Store her og hos Google Play her. Betjeningen skal fremgå af skærmen, når app?en aktiveres?.

(Indledningsfoto til artiklen: OnLeaks / 91Mobiles)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mærker mest værd i verden