TikTok får det blå stempel

Gamere får deres egen seng

Det er ikke nogen hemmelighed, at computer-spillere ikke er til at trække bort fra deres skærme. Ligegyldigt, om de er sulte, tørstige eller søvnige. Alt skal helst foregå døgnet rundt med tastatur, mus og spilcontroller inden for umiddelbar rækkevidde.

Nogle computer-spillere – gamere på nydansk – har da også skabt sig en berømmelse i klasse med film- og popstjerner. Danmark er tilmed blandt de førende nationer i verden med hensyn til e-sport.

Derfor kan det ikke undre, at en hel industri af tilbehør er vokset op omkring e-sport og computer-spillere. De har egne, hårdt tunede computere og skærme, flot belyste tastaturer, komfortable chefstole at sidde i og hælder specielt udviklede energi-drikke i sig.

Alt er inden for bekvem rækkevidde i den nye gamer seng. (Foto: Bauhütte)

Det seneste påfund er en gamer seng. Skræddersyet til de mange, der spiller på pc, konsol eller smartphone 24 timer i døgnet. Den kommer fra møbelfirmaet Bauhütte, der trods sit tysk-klingende navn er ærke-japansk.

Den nye seng for spil-freaks har stort set alt med undtagelse af et toilet, men det kommer måske i næste års version. Sengen har køleskab, kopholdere, plads til pc?er og to store skærme for enden. Kan gameren ikke længere sidde op, kan man montere en særlig bøjle til mobiltelefonen. Den kan så hænge over hovedet på spilleren, mens han ligger ned.

Bauhütte Gaming Bed er modul-opbygget, så man kan udvide den gradvist efter behov og pengepung. Den er tilmed kompatibel med møbel-elementer, man kan købe i IKEA.

Man skal ikke undvære sin smartphone, bare fordi man ligger ned. (Foto: Bauhütte)

Jeg ved ikke, om 24-timers møblet for spil-freaks er på vej til Danmark, eller man skal være japaner for at købe det. Under alle omstændigheder giver Bauhütte os et fingerpeg om, hvor trend og mode er på vej hen.

Måske det ligefrem ville være en idé for IKEA at tage op. Den svenske møbelgigant satser jo i forvejen på mere og mere elektronik – højttalere fra Sonos og lyd eller lys-gear fra svenske Teenage Engineering for eksempel?.

(Indledningsfoto til artiklen: Bauhütte)

(Foto: Bauhütte)

 

(Foto: Bauhütte)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TikTok får det blå stempel