Er det her de to sidste Jabra Elite øretelefoner?

Verdens mindste USB oplader på 20 watt

(Foto: MELLO Power)

De fleste oplader-blokke er ikke særligt elegante at kigge på. De er også lidt klodsede og alt andet end handy at slæbe rundt på.

Men nødvendige er de altså, når man skal lade sine gadges op i en stikkontakt.

Derfor virker det som et lys i mørket, når MELLO nu kan præsentere verdens mindste hurtiglader til USB-C.

(Foto: MELLO Power)

Den kan aflevere 20 watt til f.eks. mobiltelefonens batteri, men fylder ikke mere end, at den sagtens kan ligge i en lomme eller anbringes i en nøglering. Vægten er beskedne 28 gram.

USB-C kablet følger med, og det er ganske smart designet som en matchende bærerem.

Selve MELLO ladeblokken kommer med flere udskiftelige strømstik, så man kan benytte laderen i over 180 lande verden over.

(Foto: MELLO Power)

Ved første øjekast ligner MELLO nøglen fra en luksusbil. Den har samme beslag i krom, en overflade i kunstigt læder og en karabin-hage. Vender man MELLO om, står man med et folde-ud stik til USB-C.

Hemmeligheden i MELLO ligger ikke kun i sit elegante ydre.

Indendørs sidder elektronik i Gallium Nitrid (GaN), der er noget dyrere end de batterier med silikone-karbid elektronik, som er standard på de fleste mobiltelefoner.  Til gengæld kan GaN ladere bygges meget mindre rent fysisk.

 

De 20 watt kan naturligvis ikke konkurrere med de lyn-opladere, som bl.a. OnePlus og Xiaomi leverer med deres lidt dyrere smartphones.

Men de er rigeligt hurtige til at hælde nye kræfter på f.eks. iPhones, Samsung Galaxies, alskens trådløse øretelefoner, smartwatches og andre gadges. De vil kunne lades op fra 0 til 100 procent på under en time.

MELLO Power søger i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter-portalen Kickstarter.

Her er det ønskede beløb overtegnet mere end 80 gange, men interesserede kan fortsat forudbestille et eksemplar til sig selv til en favørpris.

Den lyder på 48 dollars eller 333 kroner. Man kan vælge sin MELLO i fem forskellige farver med matchende USB-C kabel. Man kan også vælge mellem fire forskellige stik-kontakt typer….

(Foto: MELLO Power)

(Foto: MELLO Power)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det her de to sidste Jabra Elite øretelefoner?