Verdens mindste USB oplader på 20 watt

Så mange bruger allerede ChatGPT

(Foto: Solen Feyissa / Unsplash)

At teenagere og unge i første halvdel af tyverne er de ivrigste ”first movers”, når det gælder ny teknologi som f.eks. mobiltelefoner, øretelefoner eller smartwatches, bliver bekræftet igen.

Denne gang gælder det kunstig intelligens eller Generative AI, hvor ChatGPT fra OpenAI er det mest kendte repræsentant.

Microsoft har sin konkurrerende Copilot, Google sin Genesis og Apple fra i går sin fremtidige Apple Intelligence på basis af ChatGPT.

En aktuel analyse, som YouGov har lavet for Reuters Institute for the Study of Journalism, afslører, at ChatGPT findes mestendels i aldersgruppen 18 til 24 år.

(Infografik: Statista.com)

Interview foretaget i seks lande afslører dog også, at intens omtale i medierne og vilde opture på fondsbørsen ikke har gjort ChatGPT eller andre apps til kunstig intelligens videre udbredt.

Kun ni procent af de unge svarer, at de bruger ChatGPT hver dag. Yderligere 18 procent har haft fat i AI app’en mindst én gang om ugen.

Hele 44 procent af de adspurgte har aldrig rørt ved ChatGPT. Jeg havde egentlig troet, at den procent ville være meget højere.

YouGov spurgte 12.217 mennesker online om deres AI-vaner i marts og april i år. Danmark er blandt de seks lande, hvor undersøgelsen blev gennemført….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens mindste USB oplader på 20 watt