Norlys køber 135.000 fiber-adresser af EWII

Nu kommer Xbox digital og hvid

(Foto: Xbox)

Natten til i dag har Microsoft officielt annonceret tre helt digitale versioner sine Xbox Series X og S spilkonsoller plus en helt ny og hvid udgave af X-modellen.

Den nye kulør er selvfølgelig en smagssag, og den skal nok få diskussionen til at rulle i Xbox spillernes online fora.

Nogle af de første kommentarer taler om, at den hidtidige sorte Xbox X ser mere ”classy”, mens den nye virker lettere og renere.

Den hvide Xbox kommer uden disk-drev, men har det samme stærke kraftværk indendørs til at køre de populære Xbox spiltitler.

De tre nye Xbox varianter skal åbenbart lukke munden på de mange rygter fra sidste år, som talte om et Project Brooklin med helt nye digitale og anderledes designede konsoller med bl.a. hurtigere Wi-Fi.

De tre nyheder ligger meget tættere på de traditionelle konsoller og skal nok snarere opfattes som en midt-vejs opdatering, inden der om et par år eller tre kommer helt nye modeller.

Den hvide Xbox Series X kommer med 1 TB lager og skal sammen med sine to søskende ramme markedet i god tid inden den vigtige julehandel. Den hvide skal koste 450 dollars eller ca. 3.200  danske kroner.

En anden nyhed er en ”Galaxy Black” udgave af den originale Serie X konsol, men med hele 2 TB lager ombord. Med 600 dollars eller ca. 4.250 kroner bliver den noget dyrere.

Endelig har Microsoft også præsenteret en ny hvid variant af Xbox Series S, der henvender sig mere til begyndere og folk uden den store tegnebog. Den skal koste 350 dollars eller ca. 2.500 danske kroner med 1 TB ombord….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norlys køber 135.000 fiber-adresser af EWII