Vi tager skærmen med i seng

Hos HMD får du øjne så store som skærme

(Foto: HMD Global)

Mange bruger som joke, at børn får firkantede øjne som skærme, hvis de bruger så meget tid med at kigge på smartphone, tablet, pc eller tv.

De færreste har nok tænkt, at man kunne tage den trussel helt bogstaveligt.

Ikke desto mindre er det præcist, hvad den finske smartphone fabrikant HMD nu gør med sin nye kollektion af mode-rigtige accessoires.

(Foto: HMD Global)

Den mest opsigtsvækkende del af dem er et sæt solbriller, der er indbygget i rammen på en moderne mobiltelefon. HMD’s nyeste Pulse Pro model for at være præcis.

Kollektionen hedder HMD x Sinead Gorey Phonecore og er skabt i samarbejde med den unge britiske mode-designer Sinead Gorey.

Ud over de firkantede solbriller består kollektionen bl.a. af en rygsæk til smartphones, som nærmest ligner en bær transformator-station.

Her ses hele kollektionen. (Foto: HMD Global)

Tredje element er et mavebælte, der placerer mobiltelefonen, som om den er en politimands revolver.

Ligesom eksklusive kollektioner af tøj og sko vil Phonecore produkterne kun blive fremstillet i et begrænset antal eksemplarer, så mon ikke de hurtigt bliver eftertragtede?

Og alligevel – nogle vil sikker påstå, at solbrillerne ligner de førate ”smarte” briller på markedet for nogle år siden.

Hvad mon der sker bag smartphone skærmen? (Foto: HMD Global)

De var også store, firkantede  og klodsede, men dengang blev de kaldt grimme og noget, som ingen halvvejs normal person kunne finde på at bære.

I dag går alle mennesker rundt med en smartphone, som de kigger i hele tiden og gemmer sig bagm når der skal tages billeder.

Så kan store og firkantede solbriller lige pludselig blive trendy og cool.

HMD benytter selvfølgelig Phonecore briller, rygsæk og bælte som reklame for sin første smartphone familie under eget navn.

Tidligere har HMD været kendt som dem, der byggede Nokia telefoner nu om dage. Først rimeligt avancerede Android smartphones, men siden i større grad ”dumme” feature-mobiler i klassiske Nokia design fra for 20 år siden.

HMD har dog også længe buldret med, at man gerne ville sælge flere moderne smartphones under eget navn. De kom så under navnet Pulse for nylig.

Det særlige ved HMD’s nye Pulse telefoner er, at de fra bunden er udviklet, så brugeren nemt kan udskifte dele. (Foto: HMD Global)

Det er ikke smartphones, der leverer flere spændende nye ting til budget-klassen nede omkring de 2.000 kroner.

Pulse Pro kommer f.eks. med et front-vendt kamera på hele 50 megapixel, hvis selfie-skydning kan styres med håndbevægelser.

Desuden har HMD bygget Pulse Pro, så brugeren selv nemt kan udskifte batteri og andre sliddele som skærm eller bagplade.

Endelig viste HMD for nylig sin kreativitet ved at bygge en lille Barbie klapmobil i rosa til legetøjs-giganten Mattel….

Jeg synes, at rygsækken ligner en lille transformator. (Foto: HMD Global)

(Foto: HMD Global)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi tager skærmen med i seng