Airfryers kan da også stables lodret

Apples ikoniske iPod vender tilbage

(Foto: TinyPod)

iPhonen er Apples fremste musik-afspiller i dag, men langt fra den mest ikoniske. Den ære tilfalder den originale iPod – ikke de senere iPod Nano eller Touch.

Ligesom iPhone, iPad, MacBook, AirPods eller iMacs havde den oprindelige musik-afspiller Apples karakteristiske design med rene og minimalistiske linier. Dertil kom den unikke brugerflade.

I dag er den gamle iPod fra november 2001 desværre blot en fodnote i elektronikkens historie, men det betyder bestemt ikke, at den er glemt.

(Foto: tinyPod)

Der findes stadig nogle, som gerne vil forsøge at genoplive de herlige iPod dage, så de stadig kan give mening i et moderne samfund med streaming og mobiltelefoner alle vegne.

Det er i hvert fald ideen for  udviklerne af den nye tinyPod. En gadget, der er et snedigt genbrug af et eksisterende ur med en forvandling til en tidssvarende musik-afspiller.

tinyPod tager nemlig et remløst Apple Watch og pakker det ind i en æske, der nærmest er en direkte kopi af en iPod. Den største synlige forskel er, at den nye har en farveskærm. Det havde den originale iPod ikke.

(Foto: tinyPod)

Ifølge reklame-videoen kan man tilsyneladende styre uret med andet end sin skærm. Nemlig med en slags ”klik-hjul”, der ligner den manuelle kontrol fra iPod.

tinyPod afslører ikke, hvordan de kan gøre det. Apples normale og digitale krone på Watch tillader i hvert fald ikke den slags sådan umiddelbart.

I sine små teaser-reklamer i det sociale medie X fortæller tinyPod, at nyheden vil føles, ”som om ens telefon er væk fra ens telefon”.

(Foto: tinyPod)

 

Formentlig for at forklare, at skærmen er den lille skrabede fra Apple Watch og ikke den store og detaljerede fra iPhone.

Til forskel fra den oprindelige iPod kan ejeren af den nye en masse mere. Han eller hun kan f.eks. se YouTube på skærmen og lytte til musik samtidig.

Med andre ord skal tinyPod være en slags mellemting mellem en “dum” music-afspiller og en rigtig smartphone.

Sådan så det berømte “klik-hjul” ud på Apples første musik-afspillere. (Foto: Googleaseerch / Wikimedia)

Desværre er der ikke kommet flere tekniske detaljer frem om tinyPod. Kun en meddelelse på hjemmesiden om, at nyheden er på vej til sommer….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Airfryers kan da også stables lodret