Danskernes elforbrug sætter rekord

Airfryers kan da også stables lodret

(Foto: SharkNinja)

Airfryers har efterhånden fundet vej til en stor del af de danske hjem. Også fordi der har kørt priskrig på den nye type køkkenhjælp, som kan købes for ganske få hundrede kroner i supermarkeder.

Udbredelsen af fænomenet airfryers har også medført, at behovet for mere avancerede typer stiger eksponentielt:

Når man først har ejet en første og simpel model, vil man hurtigt have en i bedre kvalitet og med flere features. Præcist, som det var med vores første smartphones.

På det seneste ser vi f.eks. flere dobbelte airfryers, hvor man kan tilberede to forskellige ting side om side. Enten i samme skuffe med en plade i mellem eller i airfryers med to separate skuffer.

(Foto: SharkNinja)

Den slags fylder imidlertid ganske meget på et køkkenbord, som i forvejen skal lægge areal til mange andre køkkenmaskiner.

Det store amerikanske mærke SharkNinja er lige nu på vej ind i Europa og danske butikker. Det sker med en stribe ret originalt designede husholdnings-apparater til både køkkenbord, gulv-rengøring og grill på terrassen.

Hjemme i USA er SharkNinja kæmpestor inden for airfryers. Derfor er udvalget af forskellige modeller under Ninja navnet også meget bred. F.eks. airfryers, som også kan bage på traditionel vis.

Lidt anderledes, men alligevel praktisk for især større familier, er Ninjas nye Double Stack Air Fryer XL2 Airfryer.

SharkNinja har åbnet en pop-up restaurant i hjertet af London, hvor alle retter er lavet på airfryer. (Foto: Leifshows)

Den har nemlig to skuffer placeret oven på hinanden og dobbelt kapacitet i hver af dem. Hver skuffe på 4,75 liter kan nemt give plads til en hel kylling på 1,4 kilo.

Dette design giver mulighed for, at op til fire fødevarer kan tilberedes på én gang. Via en særlig SYNC funktion kan man sikre, at begge skuffer er færdige med maden samtidig.

Det elektroniske betjeningspanel sidder på siden og har 10 programmer og seks madlavnings-funktioner.

Skufferne styres individuelt med tilberednings-metode, tider og temperaturer, så man f.eks. kan lave kylling og pommes frites i den ene skuffe og laks og asparges i den anden.

Tilmed er det muligt at benytte Ninja Double Stack Air Fryer XL til bagning, hvor den skal være over 50 procent hurtigere end konventionelle varmluft-modeller.

(Foto: SharkNinja)

SharkNinja satser stort på med denne mega-airfryer:

Amerikanerne har således hyret den verdensberømte fodboldstjerne og berømthed David Beckham som global brand-ambassadør for en række af mærkets madlavnings-produkter.

Samtidig har SharkNinja åbnet en pop-up restaurant i det centrale London, hvor alle menu-punkterne er fremstillet på Double Stack Air Fryer XL2. Alle gæster, der kan finde en plads, får serveret tre gratis retter.

Restauranten er indrettet og drives i samarbejde med den franske mesterkok Fred Sirieix, der er bedst kendt for sine mange tv-udsendelser i britisk tv.

Ninja Double Stack Air Fryer XL2 har i øvrigt en højde på 38,5 centimeter, så den skal kunne passe ind under mange skabe. Nyheden er landet i danske butikker, hvor den typisk koster 2.400 kroner….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskernes elforbrug sætter rekord