Elbil fabrikant viser sjov pony-robot

B&O spiller op i koreansk mode

(Foto: Bang & Olufsen)

I de senere år har Bang & Olufsen i stigende grad kastet sig ud i alliancer med modehuse, kunstnere og sports-brands. Formålet har været at markere B&O produkter som en uundværlig del af moderne livsstil.

Det seneste eksempel kommer fra Sydkorea, hvor B&O har indgået et samarbejde med det lokale og meget trendy mode-mærke ADER ERROR.

I den forbindelse har de koreanske modefolk fra Seoul taget den bærbare Beosound A1 højttaler og pakket den ind i ADER ERROR’s z-blå farver.

Her ses den specielle stander, som ADER ERROR har designet til Beosound A1 højttaleren. (Foto: Bang & Olufsen)

Det gælder ikke kun den lille runde højttaler, men også en ny-designet bæretaske og en ny stander, der placerer Beosound A1 på højkant.

Koreanerne kalder kollektionen for ”The Blueism”. Den skal illustrere den dynamiske bevægelse, som vores samfund oplever i disse år. Folk skal forbinde sig med hinanden i musik og mode.

Den blå bæretaske må gerne blive en trendy accessoire i sig selv. Den er fremstillet af blødt okselæder med et indvendigt lag af bomuld.

Bæretasken er forsynet med en separat pung og har en skulderrem, der gør det nemt at tage højttaleren med rundt. Via Bluetooth kan man streame musik fra f.eks. en smartphone.

Modellen bærer højttaleren i den nye trendy bæretaske. (Foto: Bang & Olufsen)

Selve Beosound A1 rummer en 3,5 tommers bas/mellemtone og en dome-diskant i silke på ¾ tommer. De drives af hver deres digitale Klasse D forstærker på tilsammen 30 watt plus en digital sound processor (DSP).

Beosound A1 er 360 graders rundstrålende, vand- og støvtæt efter IP67 og kan spille i 18 timer på en batteri-opladning. Endelig rummer A1 også tre mikrofoner, så højttaleren kan bruges til håndfri telefoni.

Den meget blå nyhed har officiel verdens-premiere ved et Bang & Olufsen x ADER ERROR pop-up event i Seoul den 10. april. Dagen efter kan højttaler og tilbehør købes over hele verden inklusive i Danmark.

Beosound A1 ADER ERROR Edition skal koste 500 euro eller ca.  3.800 danske kroner inklusive stander. Bæretasken med pung skal man betale 320 euro ekstra for….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbil fabrikant viser sjov pony-robot