Elbil uden kørekort?

Ny smartphone med mega batteri

(Foto: Techniqued / YouTube)

Det kan godt være, at batterierne på nye smartphones vokser og vokser. Ligesom skærmene, der i dag helst skal være mindst 6,7 tommer store.

Batterierne på de fleste nye smartphones i de lidt dyrere klasser er i dag på mindst 5.000 mAh. Nogle få er kommet op på 5.300 eller 5.500 mAh som f.eks. OnePlus med sin ny 12R model.

Det er vel 20-25 procent mere end i smartphone batterier for et par år siden. Sikkert en nødvendighed med stadig stærkere processorer ombord og strøm-spisende super-displays.

Men well. De er jo det rene ingenting i sammenligning med den nye Energizer Hard Case P28K fra Avenir Telecom, som havde Europa-premiere i Barcelona i går.

Energizer har tidligere brilleret med mobiltelefon batterier på 18.000 mAh. I den nye telefon er den rekord løftet til 28.000 mAh.

Her ses den nye Energizer P28 liggende ved siden af en Alle iPhone 14 Pro. (Foto: Avenir Telecom)

Det er seks-syv gange større end på dagens (normale) smartphones. Så kan man vel godt glemme at tænde mobilens ”battery saver mode.”

Selvfølgelig går det ud over telefonens størrelse og kampvægt:

Den nye Energizer er nærmest en mursten med farveskærm i sammenligning med nye smartphones fra Apple, Samsung, OnePlus eller Xiaomi.

På den anden side er Energizer faktisk blevet mindre. Takket være moderne Li-ion teknologi i batteriet er den nye P28K mindre og lettere end den Energizer telefon, som pralede af et 18.000 mAh batteri tilbage i 2019.

P28K måler 27,8 millimeter i tykkelsen. Det er tre gange så meget som en normal smartphone i dag. Vægten er samtidig 570 gram. Altså over et halvt kilo.

Med sin solide indpakning kan Energizer P28 tåle lidt af hvert. (Foto: Avenir Telecom)

Jeg får helt ondt af dem, der ligger i deres seng og sms’er med telefonen og taber den ned i hovedet. De kommer til at ligne et levn fra en boksekamp.

Når det er sagt, er den nye Energizer en mega-solid smartphone, man kan tage med overalt. Bogstavelig talt.

På grund af dens Hard Case indpakning kan den tåle snavs, bump, ekstreme temperaturer og et fald på et betongulv.

Da telefonen er godkendt efter de skrappe IP69 specifikationer, tager den ikke skade af hverken støv eller vand. Faktisk kan den ligge i over en halv time på en meter vand uden at drukne.

Det enorme batteri betyder samtidig, at Energizer P28K kan køre i mindst syv dage på en batteri-opladning med alle sine features tændt inklusive GPS osv.

Den nye Energizer P28 med 28.000 mAh batteri er faktisk slankere end den gamle rekordholder fra 2019, der havde et 18.000 mAh batteri. (Foto: Avenir Telecom)

Man kan også tale uafbrudt i 122 timer i telefon, hvis man da har stemme tilbage efter alle de mange ord og sætninger.

Når det så efter laaaang tid bliver nødvendigt med en opladning, kan det foregå med rimeligt hurtige 33 watt.

Derudover er Energizer P28K alt andet end en sportsvogn. Snarere en tank eller armeret offroader.

Motoren – undskyld processoren – er f.eks. kun en MediaTek til 4G. Den får støtte af beskedne 8 GB RAM og 256 GB lager samt Android 14 som styresystem.

I forhold til andre ”håndværker-mobiler” er den nye Energizer dog veludstyret i skærm og billedskydere:

På ryggen sidder tre kameraer på henholdsvis 60, 20 og 2 megapixel, der kan optage video i 4K kvalitet. Selfies klares med et 16 MP kamera på fronten.

Med 6,78 tommer er skærmen stor, men ikke imponerende i kvalitet. Den benytter LCD-teknologi – ikke AMOLED – og billedkvaliten er Full HD med 1.080 punkter pr. tomme (dpi).

Alt i alt betyder de ret gennemsnitlige specifikationer – altså lige bortset fra batteriet – så  Avenir Telecom kan sælge Energizer Hard Case P28K til en ganske fornuftig pris.

Når den nye mobile gigant lander i europæiske butikker til efteråret, skal den ikke koste mere end 250 euro eller ca.    kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elbil uden kørekort?