De europæiske Galaxy S24 er de dårligste

Her er den nye Nothing (2a) telefon

(Foto: @sunniton / X)

Spændingen er ikke helt så stor som for tre år siden, da topchefen Carl Pei hoppede af fra OnePlus for at skabe sine egne, meget anderledes smartphones og øretelefoner.

Nothing var måske ikke helt så revolutionerende i designet, men alligevel så tilpas anderledes, at de hurtigt blev trendy hos et publikum, der ville være anderledes end flertallet.

I Danmark så vi (desværre) kun de minimalistisk designede Nothing i hænderne hos meget få mennesker. En bestseller blev Nothing Phone (1) og (2) derfor aldrig.

Spørgsmålet er, at den tredje Nothing telefon med tilnavnet (2a) bliver det. Den får verdens-premiere om et par uger. Mere præcist den 5. marts.

Nothing Phone (2a) bygges op omkring MediaTeks Dimensity 7200 processor med 5G, der ente assisteres af 8 eller 12 GB RAM og 128 eller 256 GB lager.

(Foto: Gizchina / Weibo)

Skærmen er en hurtig AMOLED type med 120 Hz billed-opdatering og grafik vist i Full HD+ opløsning.

Nothing Phone (2a) nøjes med to kameraer på ryggen. Hovedlinsen er en 50 megapixel Isocell fra Samsung, mens vidvinkel optagelser håndteres af en 50 MP Isocell JN1 billedsensor.

Den nye telefon ventes at få et batteri med hurtig 45 watt opladning. Styresystemet er Android 14 med Nothings egen OS 2.5 brugerflade lagt ovenpå.

Med hensyn til det ydre ligner Nothing sig selv på de første spionfotos, der er sluppet ud i Kinas sociale medier.

De viser et halv-gennemsigtigt cover i sort/hvid med Nothings karakteristiske lysshow til at markere f.eks. opkald, sms og andre notifikationer.

Den forventede pris er såmænd også lækket. Den bliver på mellem 349 og 399 euro eller fra ca.  2.650 til 3.000 kroner.

Nothing Phone (2a) placerer sig dermed i den tæt befolkede mellemklasse af telefoner. De første informationer om mobilens Antutu  hastighedstest bekræfter det samme….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De europæiske Galaxy S24 er de dårligste