Sådan ser Jeeps store elbil ud

Huawei vellyd til attraktiv pris

(Foto: Huawei)

Det er ikke, fordi vi hører meget til Huawei på det danske marked nu om dage.

De kinesiske smartphones sælges ikke længere herhjemme, hvor Huawei forsøger at overleve ved at tilbyde trådløse øretelefoner, smartwatches, laptops, tablets og routere.

Det nyeste udspil er Huaweis billige FreeBuds 4E 2024 øretelefoner, hvis vigtigste salgs-argument er en spilletid på 26 timer på en batteri-opladning.

Øretelefonerne kom i deres første version i 2022, hvor de især glimrede med et halv-åbent design.

De skal give et mere naturligt lydbillede, samtidig med at man kan holde ud at have dem i ørerne i timevis uden gener og irritation.

Den nye FreeBuds 4E version indeholder en hel stribe forbedringer inklusive den forlængede spilletid.

Huawei øretelefonerne kommer med en hybrid aktiv støjreduktion (ANC). Det skal kunne undertrykke en lang række frekvenser, så man kan nyde musik eller podcast uforstyrret.

Samtidig har øretelefonerne tre mikrofoner. De sikrer, at brugerens stemme går klart og tydeligt igennem uden baggrundsstøj, når Huawei nyheden benyttes til håndfri telefoni.

Ud over den fire timer længere spilletid end forgængeren disker øretelefonerne bl.a. op med Bluetooth 5.2, en sensor inde i øregangen og adgang til hurtig opladning af batteriet.

Huawei FreeBuds 4E er netop lanceret på det kinesiske marked, hvor de skal koste 699 yuan, svarende til 98 dollars eller ca. 700 kroner.

De nye øretelefoner er endnu ikke dukket op på Huaweis danske hjemmeside, men mon ikke det sker snart….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser Jeeps store elbil ud