MitID har problemer med Android

Det vrimler med nye elbil-ladere

(Foto: Getty Images / Unsplash+)

Ved udgangen af 2023 havde danske elbil-ejere 17.400 ladepunkter, hvor de kunne hælde ny energi på deres køretøj. Det er 88 procent flere end 12 måneder tidligere.

Især er der kommet fart på antallet af hurtig- og lynladere. Dem er der henholdsvis kommet fire gange og dobbelt så mange af i løbet af det seneste år.

Det viser nye tal fra Transportministeriet. Her fortæller man også, at alene i fjerde kvartal af 2023 er lade-infrastrukturen blevet udbygget i 82 procent af landets kommuner.

Den største fremgang kan elbilisterne på Langeland glæde sig over. Lige bagefter følger Høje-Taastrup, Ikast-Brande, Rebild og Glostrup.

Samtidig er Albertslund, Roskilde og Langeland nye i den danske Top-20 over kommuner med flest ladepunkter pr. 1.000 indbyggere.

Ser man nærmere på tallene for, hvor det i hvert fald teoretisk er nemmest at finde en ledig ladestander, står Fanø Kommune øverst i Danmark. Andre kommuner med høj dækning af ladepunkter er Syddjurs, Frederiksberg og København….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MitID har problemer med Android