Gamer hovedtelefoner, der kan det hele

Nye Nokia fjernsyn har Google TV i

(Foto: StreamView)

Der var engang, hvor finske Nokia var en af de helt store i mobiltelefoner og bygning af mobilnet. Desuden havde Nokia også bildæk og gummi-støvler stående på sit CV.

Nu om dage er Nokia fortsat blandt verdens vigtigste leverandører af 5G netværk.

I Europa og Nordamerika lever finnerne – sammen med svenske Ericsson – højt på, at kinesiske Huawei er smidt på porten af de fleste teleselskaber.

Samtidig er Nokia meget smart begyndt at sælge licenser til at bruge sit navn. Derfor ser vi f.eks. Nokia telefoner fra finske HMD Global eller Nokia tv fra østrigske StreamView.

(Foto: StreamView)

Nokias moderne Android-baserede smartphones fra HMD er ganske populære i Danmark, hvor mærket slås med Motorola og Xiaomi om fjerdepladsen.

Til gengæld er det mere sjældent, at vi ser reklamer for Nokias Smart TV på vore kanter, selvom de som regel optræder med rigtigt interessante lavpriser.

Den nye 2024-generation af Nokia Smart TV fås i mange forskellige størrelser fra 12 til 43 tommer:

De mindste kan køre med 12 volt og er derfor velegnede til at bruge i campingvogne, i større motorbåde i og auto-campere.

De nye Nokia tv har indbygget Google TV, så man kan betjene dem med stemmen via Google Assistent og en mikrofon i fjernbetjeningen. (Foto: StreamView)

 

Den næste familie af Nokia Smart TV har relativt små fladskærme på mellem 24 og 32 tommer viser billeder i HD-kvalitet og er f.eks. fine til køkken, børneværelse eller soverum.

De største Nokia Smart TV modeller har skærme på 32 til 43 tommer. Billedkvaliteten er løftet til Full HD, og tv’ene er udstyret med Google TV, så man f.eks. kan betjene dem med stemmen via Google Assistent.

Google TV kan også levere et stort udvalg af film og tv-serier. Via separate apps har man adgang til f.eks. Netflix, Disney+, Amazon Prime og Apple TV.

Tilsvarende kan man via Google TV og passede apps koble sig på en lang række af populære musik-streaming tjenester, online radiostationer osv.

Nogle af Nokias tv-modeller fås også i 12-volt udgaver, så de f.eks. kan benyttes i campingvogne, på motorbåde og i autocampere. (Foto: StreamView)

Blandt de nye features i Nokias 2024-tv er muligheden for at lave individuelle bruger-profiler. På den måde kan alle familie-medlemmer se sin favorit-menu af indhold ved et enkelt tryk på den baggrunds-belyste fjernbetjening.

De nye Nokia Smart TV modeller disker op med et bredt udvalg af interfaces som f.eks. Wi-Fi, Bluetooth, USB, LAN lokalnet, kabel eller satellit.

Tv-modellerne har også integreret Chromecast, som f.eks. kan benyttes til at vise billeder og lyd fra en smartphone, tabet, laptop eller en pc.

Endelig er Nokias nye tv forsynet med moderne audio-porte, så man nemt kan forbinde soundbars eller andre eksterne højttalere.

Nokias tv kan både købes online og via udvalgte forhandlere….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gamer hovedtelefoner, der kan det hele