Disse mobiler købte vi i november

Kiss vil overleve som digitale avatarer

(Foto: Pophouse Entertainment)

Selv om I måske ikke kender sangene eller kan nynne med på melodierne, kan I uden tvivl genkende denne rockgruppe på dens udseende.

Kiss’ stærkt bemalede outfit kan ingen tage fejl af, og den vil heller ikke blive glemt i fremtiden. Det sørger en forvandling af Kiss medlemmerne til digitale avatarer for.

Forvandlingen blev præsenteret her i weekenden, hvor Kiss spillede sine to allersidste koncerter efter 50 år på rock-scenen. Det foregik i New Yorks Madison Square Garden.

De digitale avatar udgaver af Kiss medlemmerne er ikke nødvendigvis bare kopier. Kiss kalder dem selv for fantasi-baserede superhelte. (Foto: Kiss)

Efter de sidste toner af slutnummeret fadede ud på scenen, lyste baggrunds-tæppet op som en kæmpe-skærm.

På den dukkede fire digitale silhouetter op og spillede en virtuel udgave af Kiss’ klassiker ”God Gave Rock And Roll To You.”

De ”fantasi-skabte superhelte” er skabt af ingen ringere end George Lucas’ Industrial Light & Magic studie (ILM), som i sin tid blev verdensberømt for sine visuelle effekter til Stjernekrigs-filmene.

Kiss’ basguitarist Gene Simmons får sine kropsbevægelser og ansigts-udtryk skannet, så de kan kopieres til en digital avatar udgave af ham. (Foto: Pophouse Entertainment)

Studiet råder over kæmpestore computere og kunstig intelligens med maskin-læring, der kan kopiere bevægelser og udseende af Kiss’ virkelige band-medlemmer Gene Simmons, Eric Singer. Tommy Thayer og Paul Stanley.

Med på sidelinien havde Kiss også Pophouse Entertainment, der har ABBA’s Björn Ulvaeus som en af sine stiftere og med-ejere.

Den imponerende teknologi hos Pophouse blev dermed præsenteret for anden gang i praksis.

Den første er Londons ”ABBA Voyage” shows, hvor fans af de svenske popgiganter bliver forført af koncerter med digitale ABBAtars udgaver af Agnetha, Anni Frid, Björn og Benny.

”ABBA Voyage” koncerterne er blevet en gedigen økonomisk succes for ABBA med masser af publikum hver dag:

Derfor håber Kiss, at anvendelsen af samme teknologi vil udødeliggøre rock-gruppen, når fans kan se avatarer af band-medlemmerne optræde digitalt i årtier fremover…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i november