Her er årets bedste apps til Apple

Samsung TV Plus fint alternativ til streaming

(Foto: Samsung)

Mens det danske marked for tv-streaming truer med at blive mere uoverskueligt efter Viasats økonomiske krise, benytter Samsung anledningen til at forbedre sit eget alternativ.

Det hedder Samsung TV Plus og kommer nu op på 94 kanaler i Danmark. Det er gratis, og man skal ikke betale for et streaming abonnement hver måned.

Eneste ulempe er, at man skal have et Samsung Smart TV for at udnytte det interessante udvalg af tv-stationer. Tv fra andre fabrikater fungerer ikke.

Samsung TV Plus blev lanceret i Norden i april 2021 med et meget beskedent antal kanaler, som ikke var synderligt spændende.

Siden er Samsungs egen tv-platform blevet udvidet flere gange. Senest i 2023 med 75 nye kanaler. Her i november kom så nok et hop fra 91 til 94 kanaler.

(Foto: Samsung)

”Danskerne er vant til at betale for tv og streaming. Vi vil gerne overbevise folk om, at gratis tv også kan være godt. Det kræver dog, at vi skal have et højt niveau af indhold, som vi har fået nu,” forklarer Tommy Nilsson. Han er ansvarlig for TV/AV hos Samsung Electronics Nordics.

Samsung TV Plus kræver hverken abonnement eller ekstra hardware-bokse for at virke. Til gengæld er der reklamer, som er med til at finansiere de mange tv-kanaler.

I Danmark er det bl.a. med sport i skikkelse af Fifa+, Viasat Nature og Viasat History med dokumentarer samt Real Stories og True Crime Now til fans af kriminal-udsendelser.

Inden for nyheder er der bl.a. kommet NBC News NOW, der efter nytår suppleres med motorbrøl fra den kendte hit-serie Top Gear,

Børnene får også masser af indhold med bl.a. SvampeBob Firkant, mens fans af animationer kan glæde sig til ”Avatar” og nu tillige ”Yu-Gi-Oh!”.

Nordiske tv-udsendelser finder man på Viasat Explore og Youlook Nordics, der blander internationale film og tv-serier med skandinaviske produktioner.

Samsung TV Plus er forud-indstillet på alle Samsungs smarte tv fra 2017 og frem. Når man tænder sit tv, åbner TV Plus automatisk og giver straks adgang til at gennemse de 94 kanaler….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er årets bedste apps til Apple