Nu er Teslas Cybertruck omsider på gaden

OnePlus 12 markedets hurtigste Android mobil

(Foto: OnePlus)

OnePlus er dygtig til at hype sine nye produkter forud for deres lancering.

Det gælder også den nye OnePlus 12 toptelefon, der har verdens-premiere i Kina på mandag og, som formentlig lander i danske butikker i midten af januar.

Efterhånden ved de fleste entusiaster, at OnePlus 12 kommer med Qualcomms helt nye superprocessor Snapdragon 8 Gen 3.

De har også læst her på Leifshows, at OnePlus forsyner den nye 12’er med et utrolig lysstærkt nyt display, og at telefonen er den første på markedet med Sonys Lytia kamera i.

Nu begynder de første vurderinger af OnePlus 12 så at trille ind fra Kina, hvor lokale bloggere åbenbart har afprøvet telefonen lang tid før alle andre.

OnePlus er begyndt at reklamere for sin nye 12’er i kinesiske medier. (Foto: Weibo / Kina)

En af de første tests afslører således, at OnePlus 12 bliver den hurtigste Android telefon nogensinde. I hvert fald, når man prøvekører nyheden med den udbredte AnTuTu tempotest.

Interessant er, at OnePlus 12 også viser sig at være markant hurtigere end andre smartphones med samme nye Qualcomm processor ombord.

Dem er der ikke så mange af endnu, men nok til at kunne foretage de første sammenligninger.

Variationerne i de nye AnTuTu målinger afslører, at smartphone fabrikanterne tuner deres processorer på forskellig måde.

Meget kunne tyde på, at OnePlus er lykkedes med at optimere Snapdragon motoren, så den yder klart bedre i den nye 12’er end i konkurrerende smartphones med samme processor:

Her ses AnTuTu målingerne på en OnePlus 12. (Foto: Weibo / Kina)

OnePlus 12 opnår således en overordnet AnTuTu score på 2.333.033 point. Det gør telefonen til den hurtigste Android mobil på markedet lige nu.

Forklaringen kan være, at OnePlus har haft et tæt samarbejde med chip-fabrikanter og spil-udviklere. Det har ikke kun være marketing-snak, men er også foregået i praksis.

OnePlus har f.eks. forsynet telefonen med en meget ren og ligetil brugerflade uden alle mulige finurligheder. Det begrænser brugerfladens belastning på processor og hukommelse.

Disse frigjorte ressourcer skaffer ofte bedre performance resultater i ressource-intensive test-værktøjer som AnTuTu.

OnePlus har også taget hensyn til, at Snapdragon 8 Gen. 3 processoren er kendt for at være lidt in-effektiv under ekstreme belastninger.

OnePlus ser ud til at være dygtigere til at kompensere for den nye Snapdragon processors svagheder for at gøre sin nye OnePlus 12 telefon hurtigere end nogen anden på markedet. (Foto: Qualcomm)

OnePlus har derfor indbygget et særligt damp-kammer i telefon – ”vapor chamber” – der leder varmen væk fra processoren og andre vigtige chips.

Endelig kan OnePlus levere 12’eren med op til 24 GB af den meget hurtige DDR5X RAM, hvilket også forbedrer hastigheden under hårde belastninger som f.eks. avancerede computerspil.

OnePlus 12’s præstationer i AnTuTu målingerne er imponerende, men de er stadig kun rent teoretiske. Det bliver spændende at se, om den nye toptelefon også kan holde hastigheden i praktisk anvendelse.

I den forbindelse kan spillet ”Genshin Impact” være en god hjælp. Spillet er berømt / berygtet for at tvinge selv meget kraftige processorer og grafikchips i knæ….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er Teslas Cybertruck omsider på gaden