Aitana er Europas første AI model

Fold mobilen ud til noget cool og trendy

(Foto: Samsung)

Stort set alle danskere har i dag en smartphone. Mange har endda flere, fordi de stadig har deres gamle mobil liggende i skuffen, selvom den sikkert fungerer fint. Den er bare ikke den sidste nye model.

Telefoner er derfor begyndt at blive en af ens livsstil.

Man flasher sin personlighed med mobilen og viser, om man f.eks. har råd til de dyreste nye iPhones eller Galaxies eller må nøjes med de mere ordinære mellemklasse modeller.

Samsung ser ud til at være det mærke, der er dygtigst til at kombinere mode, style og teknologi.

(Foto: Samsung)

Det er især lykkes med den lille Galaxy Z Flip5 folde-telefon, der er godt på vej til at blive et mode-fænomen.

Telefonens klap-design er ikke kun praktisk og handy. Det giver også mulighed for at være mere kreativ med udseendet end en klassisk smartphone.

Det seneste nye eksempel er Samsungs samarbejde med det parisiske modehus Maison Margiela, der blev indledt med sidste års Galaxy Z Flip4.

Den fransk-koreanske alliance har været så succesrig, at de to partnere nu er gået sammen igen for at smukkesere den nyere Flip5 model.

(Foto: Samsung)

Samsungs Galaxy Z Flip5 Maison Margiela Edition kommer i en speciel hvid indpakning, der skal reflektere det franske modehus’ ”bevidst ufærdige stil.”

Æsken er dækket af papir-baseret vævet stof, der godt kan minde om de poser, som dyre modebutikker bruger til at opbevare stof- og farve-prøver i.

De fleste købere vil nok gå efter mobilens anderledes ydre og det medfølgende tilbehør. Det omfatter bl.a. en Flap Leather Case, en Flipsuit Case og to varianter af Splatter Flipsuit Cards.

Telefonens bagplade er i glas og viser et billede af indersiden af en Maison Margiela jakke. Dertil kommer flere små-elementer i sølv og metallic.

(Foto: Samsung)

Endelig indeholder den trendy Galaxy Z Flip5 en række specielle ikoner og digitale tapeter, så man også kan gøre indholdet på skærmene mere moderigtig.

Både den medfølgende Flap Leather og Flipsuit Case har udskiftelige plader – såkaldte ”cards” – der matcher i mønster og farve.

Når man skifter et af kortene, ændrer udseendet sig automatisk på folde-telefonens ydre skærm. Det hele skal jo passe fint sammen.

Teknisk set er Flip5 telefonen identisk med den, man kan købe overalt hos Samsung forhandlere. Dog medfølger en 25 watt oplader, som man normalt skal betale ekstra for.

Indpakningen af telefonen minder meget om en modebutik. (Foto: Samsung)

Indvendigt i Galaxy Z Flip5 sidder en 6,7 tommers AMOLED skærm, der kan bøjes på midten.

Den har en hurtig billed-opdatering på 120 Hz og kan vise dynamiske HDR10+ billeder i 2.640 gange 1.080 punkter.

Udvendigt har Samsung placeret et 3,4 tommers AMOLED display, som kan bruges, når telefonen er lukket. Det har en opløsning på 748 gange 720 punkter og gemmer sig bag ridsefast Gorilla Glass Victus 2.

Indendørs gemmer sig en Qualcomm 8 Gen 2 processor med 12 GB RAM og 512 GB lager. Der er to stereo-højttalere, det nyeste Wi-Fi 6e, Bluetooth 5.3, GPS, NFC og en finger-aftryks-skanner på siden.

Den moderigtige telefon kommer med to kameraer på ryggen – begge på 12 megapixel – plus en selfie-skyder på 10 MP på fronten.

Den nye Galaxy Z Flip5 Maison Margiele Edition kommer på markedet i en række udvalgte lande den 30. november.

Danmark er næppe imellem, så interessenter må ud på internet for at finde et eksemplar til sig selv. Kig f.eks. på Samsungs sydkoreanske hjemmeside.

Prisen er endnu ikke offentliggjort, men man skal nok være hurtig, for Samsung fremstiller kun et begrænset antal af den moderigtige mobil….

(Foto: Samsung)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aitana er Europas første AI model