Kig med i verdens mindste webcam

Hvad er vigtigst, når du køber online?

(Foto: Getty Images / Unsplash+)

Her i denne weekend er årets travleste udsalgs-uge indledt med en forventelig top på fredag den 24. november – Black Friday.

Det gælder i høj grad også danskernes online indkøb. Med det triste vejr, vi har udendørs, er det meget nemmere at gå på udsalg på internet via pc, tablet eller mobiltelefon.

Har I nogensinde tænkt på, hvad det er det vigtigste for Jer, når I besøger webshops?

En ny amerikansk analyse afslører, at lave priser ikke er det eneste salig-gørende. Andre detaljer er lige så vigtige, når man shopper online.

(Infografik: Statista.com)

Vigtigst af alt er gratis forsendelse. Fulgt op af hurtig levering, en fleksibel returnerings-politik og muligheden for at følge sin bestilling online – tracking.

Disse fire elementer er også i stigende grad konkurrence-parametre I Danmark, efterhånden som web-butikker ligner hinanden mere og mere.

Til gengæld ser trendy argumenter som f.eks. genbrugs-indpakning og bæredygtig transport ikke ud til at være nær så vigtige.

I hvert fald ikke for amerikanerne, hvor kun en fjerdedel nævner dem i den nye rundspørge fra Statista Consumer Insights….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kig med i verdens mindste webcam