Pas på dine gamle Google ting

Kommer OnePlus nu med en højttaler?

(Foto: OnePlus / Weibo)

Da OnePlus kom på markedet for snart 10 år siden, var det med en smartphone, som skulle være markant billigere end konkurrenterne med samme ydelse. En såkaldt “flagship killer”.

Projektet lykkedes, og OnePlus hører i dag til de store smartphone mærker på markedet. I Danmark ligger OnePlus f.eks. på en klar tredjeplads efter iPhone og Samsung.

I mellemtiden har OnePlus udvidet repertoiret med mobiltelefoner i flere prisklasser, en første foldemobil, øretelefoner, smartwatches, en tablet, et mekanisk gamer-tastatur og tv-apparater. Sidstnævnte sælges dog kun i en række asiatiske lande inklusive Indien.

Netop Indien er i dag et sted, hvor OnePlus ofte viser nye produkter før alle andre steder. Tidligere foregik den slags ting på OnePlus’ hjemmebane i Kina.

Det er nu sket igen i skikkelse af OnePlus’ første Hi-Fi højttaler – og den er bestemt ikke helt almindelig.

OnePlus følger nemlig moden med at gøre højttaleren gennemsigtig, så man kan kigge ind til enheder, delefilter, forstærker, ledninger osv.

Desuden kunne det se ud, som om den første OnePlus højttaler er forsynet med stribe af LED-lamper, så køberen ikke kun får stor lyd, men også et lysshow med i handelen.

(Foto: OnePlus / Weibo)

OnePlus har vist den endnu ikke navngivne højttaler i ”teaser” reklamer i Indien. Det er bl.a. sket via overskrifter som ”The wonder of music meets the power of tech.”

Reklamen viser en nærmest terning-formet højttaler. Altså en slags konkurrent til Apples AirPods, der ventes at blive præsenteret snart i en større Ultra version.

Et andet rygte i de kinesiske sociale medier fortæller, at OnePlus er blevet gode venner igen med sin medstifter Carl Pei, der hoppede af for et par år siden for at stifte sit eget Nothing mærke.

Nothing har ved flere lejligheder mumlet om, at det næste store projekt kunne have med lyd at gøre og indeholde en utraditionelt designet højttaler.

Både Nothings mobiler og øretelefoner er kendetegnet ved at have transparente cases, så måske er der en ny forlovelse på vej mellem OnePlus og Nothing.

Tekniske detaljer afslører OnePlus ikke mange af i sin første teaser-reklame, men det er for så vidt helt typisk forud for nye produkt-lanceringer.

Jo tættere, vi kommer på selve premieren – desto flere detaljer bliver lækket.

En helt anden ting er, at reklamen også sagtens kan være en vildledning fra OnePlus’ side. Nemlig for at antyde, at en ny kommende smartphone har en usædvanlig høj lydkvalitet.

Hvis højttaleren er en realitet, vil den formentlig blive præsenteret i forbindelse med OnePlus’ 10-års jubilæum, der er i december. Her ventes også den nye OnePlus 12 toptelefon at være den store nyhed….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på dine gamle Google ting