Kommer OnePlus nu med en højttaler?

Bedre kontakt mellem Windows og iPhones

(Foto: Microsoft / Weibo)

Microsoft er ved at beta-teste en ny såkaldt ”Windows App”, som skal gøre et muligt for brugere af iPhones, iPads og formentlig også Android enheder at fjernstyre deres Windows-baserede pc’er.

App’en har premiere på Microsofts Ignite 2023 konference, hvor den nye app vises i funktion i forbindelse med Windows 365 og Office kontorpakkerne.

Windows App er i første omgang lanceret i «preview» til et begrænset antal brugere, der kan eksperimentere med app’en i forbindelse med iOS, Windows, MacOS og andre platforme.

(Foto: Microsoft)

Android nævnes ikke i første omgang, men gemmer sig formentlig under betegnelsen ”andre.” Ud over Windows 365 kan man fjernstyre bl.a. Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box eller Windows Personal Remote Desktop via internet eller mobiltelefoni.

Mange flere detaljer har Microsoft ikke afsløret, men Windows-kendere vil kunne læse meget mere af de skærmbilleder, som jeg viser i forbindelse med denne artikel:

  • App’en vil hjælpe brugerne med at være produktive, uanset hvor de befinder sig. De kan kontakte og fjernstyre deres Windows arbejdssteder alle steder fra.
  • App’en skal være kompatibel med iPhones, iPads og andre platforme – herunder formentlig også Android.
  • Brugere kan nemt sætte deres pc op til at acceptere fjernstyring – remote connection – med Windows App.
  • App’en støtter anvendelse af flere eller mange skærme….

(Foto: Microsoft)

(Foto: Microsoft)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommer OnePlus nu med en højttaler?