Hold mere styr på din online tid

Ingen helt stor iMac på vej fra Apple

(Foto: Apple)

Mange var lidt skuffede, da Apple forleden lancerede sine nye MacBook Pro og en enkelt iMac alt-i-én pc med de nye M3 superprocessorer ombord.

De havde håbet på, at Apple også ville præsentere en helt stor iMac med 27 tommers skærm, som især er populær hos professionelle brugere som grafikere, fotografer, layoutere og indholds-leverandører.

Nu måtte de nøjes med en ny iMac, der havde 24 tommers skærm. Pænt stor, men altså ikke mega.

Vi skal heller ikke forvente at se en ny stor iMac med 27 tommers display.

Når man nu ikke kan få en helt stor og ny iMac på 27 tommer, kan man få 24-tommeren i syv forskellige farver. (Foto: Apple)

Det fastslår Apples amerikanske PR-mand Starlayne Meza i noget så sjældent som en kommentar til de mange rygter på internet. En stor iMac med M3 bliver ikke aktuel.

I stedet anbefaler Apple, at man parrer Apples store Studio Display på 27 tommer med en separat Mac Studio eller Mac mini stationær computer. Så forsvinder det praktiske alt-i-ét design bare.

Apple får desuden kritik af den nye iMac på 24 tommer, fordi den ikke er forsynet med stik og konnektorer nok. Den har et maksimum på fire USB-C porte….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold mere styr på din online tid