Google flytter sin produktion til Indien

Få et cool Porsche rat til dine racerspil

(Foto: Porsche Design)

Seriøse gamere har selvfølgelig ikke kun sørget for at have en stærk pc eller den seneste nye spillekonsol, når de skal udøve deres alt-dominerende hobby og lidenskab.

Resten af gearet i boligens spillecenter skal selvfølgelig også være i orden. Lige fra en stor og hurtig skærm, over de rigtige mus og tastaturer til gode hovedtelefoner.

Og hvis ens svaghed er racerspil? Så skal man da have et fint rat og gerne også pedaler, der kan simulere den rette fornemmelse af at sidde i en sportsvogn eller en Formel-1 racer.

(Foto: Porsche Design)

 

Hvis penge ikke er et problem, kunne det nye Porsche Gaming Steering Wheel 911 GT3 Cup være den helt rigtige julegave. Til sig selv eller sine børn og børnebørn.

Spilrattet er nemlig udviklet af Porsches egne designere og ingeniører. Desuden er rattet afprøvet og godkendt af Porsches racerkørere i GT serien.

De anvendte materialer som f.eks. første-klasses kulfiber er også de samme som i Porsches racerbiler fra det virkelige liv.

(Foto: Porsche Design)

Det betyder, at rattet kan tåle lidt af hvert og formentlig kan overleve længere hos en ivrig gamer end dennes pc eller spillekonsol.

Porsche garanterer, at simulator-rattet videregiver selv den mindste vibration, stød og bump, så spillet bliver (næsten) lige så realistisk, som sad man selv på racerbanen i den ægte vare.

Det nye rat er forsynet med en USB-port og plug-and-play kompatibilitet, så det kører fint sammen med alle populære racerspil på pc’er.

(Foto: Porsche Design)

 

Betjeningen forlanger nok lidt tilvænning. Rattet er således forsynet med 12 knapper på forsiden og to på bagsiden.

Desuden kan man give hver knap en cool baggrunds-belysning. Det kræver dog, at man sætter et eksternt powerbank batteri på rattet eller forbinder det til en stikkontakt via en USB-ladeblok.

Porsche fremstiller kun 150 enheder af det avancerede rat. De kan forudbestilles nu og vil blive leveret i løbet af december.

Til sidst prisen. Well – 10.475 dollars eller omkring 75.000 danske kroner….

(Foto: Porsche Design)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Google flytter sin produktion til Indien