Dyr luuuksus fra OnePlus

Gamerstol har lysshow og køler i ryggen

(Foto: Cougar)

Er du ved at være lidt træt af svedige og alt andet end komfortable gaming timer foran pc’en eller spillekonsollen, hvor du hurtigt er lige så våd som efter et marathon løb?

Så kunne det måske være en god idé at gå på udkig efter en ny gamer stol, der er lige så behagelig at sidde i som den, direktøren tilbringer sin arbejdsdag i.

Selv direktøren vil dog kigge misundeligt på dig, hvis han eller hun opdager, at din nye spillestol har indbygget air conditioning.

Blæseren i ryggen fungerer også som lysshow. (Foto: Cougar)

Den nye NxSys AERO fra Cougar er nemlig ikke bare en cool designet ny gamerstol. Den er også en spil-køler. Sådan helt bogstaveligt.

Cougar har placeret en stor 200 millimeters blæser i stoleryggen. Den sender ikke kun kølende luft ind på computer-spilleren.

Det sker også meget synligt, fordi Cougar har bygget et RGB lysshow sammen med den sagte roterende propeller.

Spillerstolen ligner et sæde fra en sportsvogn med lændestøtte og åndbar polstring. (Foto: Cougar)

Blæseren kører på batteri, hvilket nok ikke er så praktisk, når man sidder og spiller i timevis samme sted. Så ville det har været bedre – og billigere – med en strømledning.

Ellers ser Cougar nyheden ikke ud til at have mange åbenlyse svagheder. Den har sæde og sæderyg i memory skum, en ergonomisk hoftestøtte og en blød hovedpude, som kan klikkes af og på med små magneter.

Blæser-hastighed og belysning i stoleryggen kan skræddersys elektrisk efter brugerens lyst og behov via knapper i siden på ryglænet eller trådløst over Bluetooth og en app på mobilen.

Man skal sågar kunne synkronisere lysshowet med begivenhederne i computerspillet på skærmen foran Cougar brugeren.

Sæderne er pakket ind i åndbart kunstlæder. Armlæn og sædehøjde kan justeres, og stolen fremtræder i diskret sort, så længe den ikke er tændt.

I Europa skal NxSys AERO koste 449 euro eller ca. 3.400 kroner. Bestemt ikke billigt, men hvem har ellers en gamerstol med integreret køling og lysshow….

Den nye gamerstol indstilles med små knapper i siden. (Foto: Cougar)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyr luuuksus fra OnePlus