Så stor kan Microsoft blive i spil

Apple har omsider en (ret) billig Pencil

(Foto: Apple)

Omsider står Apple klar med en ny Pencil, som kan bruges til at skrive med på iPads. Dermed har Apple tre forskellige at vælge imellem.

Den nye er ikke den længe ventede Apple Pencil 3 topmodel, men tværtimod en lidt skrabet udgave, som også er betydeligt billigere at købe end sine søskende.

Med det lidt tørre navn Apple Pencil USB-C afslører Apple en af de vigtigste nyheder i den nye pen. Ligesom alle andre nye Apple produkter har den et USB-C stik til opladning.

(Foto: Apple)

Til gengæld må man undvære trådløs opladning og parring. Det samme gælder ”dobbelt tap” funktionen og en trykfølsom penne-spids.

Sidstnævnte vil især tegnere, grafikere og andre kunstnere savne. De bruger nemlig forskellige hårde tryk til at bestemme, om en linie skal skrives med en tyndere eller tykkere streg på skærmen.

Apple Pencil USB-C ser også ud til at være slankere og kortere end sine søskende. . Den kan placeres magnetisk til iPad.

Når det gælder farvevalg, er den nye Pencil lige så kedelig som Apples andet tilbehør. Den fås kun i diskret hvidt.

(Foto: Apple)

Og en anden vigtig ting: Den nye Pencil passer kun til Apple iPads, der er udstyret med USB-C stik:

Det vil sige iPad (10th gen), iPad Air (4th og 5th gen), iPad Pro 11 tommer (gen 1 til 4), iPad mini (6th gen) og iPad Pro 12,9 tommer (fra gen 3 til 6).

Nyheden ligger i butikkerne fra begyndelsen af november, hvor den skal koste 749 kroner eller 659 kroner med studie-rabat.

Det er noget billigere end den ”gamle” Apple Pencil, som man betaler 949 kroner for. Den mere luksuriøse Apple Pencil 2 koster 1.279 kroner….

(Foto: Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stor kan Microsoft blive i spil