Slut med Wi-Fi hos Telenor?

B&O flytter udendørs med ny højttaler

(Foto: William Edwards / The Agency / Wicked+)

Normalt forbinder de fleste Bang & Olufsen med dyrt Hi-Fi og tv, som man skal passe godt på og derfor placerer i den pæne stue eller direktionens mødelokale i virksomheden.

At have B&O højttalere stående udendørs i dansk regn og rusk er der vel de færreste, som kan forestille sig. Den slags kan de sarte design-ting næppe tale.

Og dog.

Uden at slå særligt meget på tromme for det har Bang & Olufsen forleden præsenteret sine nye Beosound Bollard højttalere på CEDIA Expo I Denver, der er USA’s største messe for elektronik til boligen.

(Foto: Bang & Olufsen)

 

B&O er gået I samarbejde med den amerikanske specialist i skræddersyede og udendørs højttalere Origin Acoustics:

B&O leverer sin ekspertise i high-end Hi-Fi, mens Origin sørger for, at den gode lyd kan overleve i alt fra direkte sollys til regn, sne og snavs.

Designet på Beosound Bollard er ikke til at tage fejl af. Typisk Bang & Olufsen. Stilrent og diskret.

Indenbords sidder tre højttaler-enheder med en 360 graders linse, der sørger for, at musikken kommer ud rundstrålende.

Toprøret i Beosound Bollard fås i flere farver. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Allermest smart er, at B&O begraver subwooferen i Jorden. Den sidder I højttalerens firkantede underdel, der ser klodset ud, så længe den står på jorden – ikke i den.

Den rørformede topdel kan udskiftes, så den passer perfekt til omgivelserne. F.eks. til farverne på blomsterne eller terrassen, hvor man vil placere sine Beosound Bollard højttalere.

Ligesom med B&O’s indendørs højttalere kan man forbinde flere eller mange Bollard højttalere trådløst med hinanden ved Beosound Core hubben.

På samme måde kan man integrere Bollard med boligens B&O højttalere i stuen, soveværelset osv. På den måde får man en multi-room oplevelse, hvor udendørs er ét af rummene.

Beosound Bollard skal koste 1.650 euro eller ca. 12.500 kroner. En officiel dansk pris oplyses ikke, så højttaleren kommer måske slet ikke til salg herhjemme….

Subwooferen er gemt nede i den lidt klodsede fod på Beosound Bollard. (Foto: Bang & Olufsen)

Men subwooferen forsvinder ned i jorden, når Beosound Bollard monteres udendørs. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut med Wi-Fi hos Telenor?