Nu kan I betale direkte med en Mercedes

Lyt bedre til musik sammen på Spotify

(Foto: Jesse Grant / Spotify)

Det er langt fra alle, som kun lytter selv til streamet musik på Spotify. Ofte er det meget sjovere at være flere om oplevelsen

Det har verdens største musik-streaming-service Spotify naturligvis også opdaget og derfor skabt den nye “Jam” feature.

Den giver mulighed for, at flere Spotify brugere kan lytte sammen i “real time” på indholdet af en spilleliste.

 

Her er skærmbilleder, der viser, hvordan man betjener den nye Jam feature. (Foto: Spotify)

Både gratister og betalende Spotify abonnenter kan være med, men kun sidstnævnte kategori kan fungere som vært for musikken, starte en ny session eller invitere andre til at deltage.

Medlytterne i en ”Jam” session kan tilføje egne musik-forslag og lægge dem i en fælles kø, inden de bliver sluppet løs til alles ører.

Deltagerne kan sidde i samme lokale, når det lytter med- eller de kan befinde sig et hvilken som helst sted på jordkloden. Bare de har en internet- eller mobiltelefon-forbindelse.

I praksis kan en Premium abonnent starte musik-kæden op ved at vælge et nummer eller en spilleliste og derefter trykke på højttaler-ikonet i bunden af skærmen eller i tre-priks-menuen i toppen. Her vælger de så ”Start a Jam”.

Andre i samme Wi-Fi netværk får automatisk besked om at deltage. Det kan de gøre ved blot at tænde deres egen Spotify app.

Værten kan også invitere andre deltagere verden over. De skal dog skanne en QR-kode for at være med eller poste linket via et socialt medie, sende en sms osv.

Alle deltagere kan tilføje musik til den fælles spilleliste, men kun værten har magt til at bytte rundt på rækken af numre eller til at fjerne sange, som han eller hun ikke finder passer til netop denne spilleliste.

Spotify ”Jam” er gået i luften og kan afprøves med det samme. Sørg blot for at opdatere din Spotify app….

(Foto: Spotify)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan I betale direkte med en Mercedes