Sådan sparer du strøm på din Android mobil

Skal dit barn ikke have en baby-Bentley?

(Foto: Bentley Motors)

Man kan aldrig starte for tidligt med at lære praktiske ting, sagde min afdøde far for mange år siden,

Derfor lærte undertegnede at køre traktor mange år, før jeg selv kunne tage et kørekort til biler. Måske kunne jeg derfor også nøjes med få timer hos kørelæreren.

Om det er samme tanker, der ligger bag det nyeste påfund fra den britiske luksus-bil-fabrikant Bentley, skal jeg ikke kunne sige.

Men i hvert fald kan familiens yngste medlem nu også få fornemmelsen af at køre med og styre sin egen Bentley.

(Foto: Bentley Motors)

Briterne har nemlig designet en tre-hjulet cykel, der er en ægte baby-bentley. Mere præcist hedder nyheden Bentley Mulliner 6-in-1 Tricycle.

Først og fremmest sidder den unge Bentley-ejer meget komfortabelt på sin lille cykel:

Den er nemlig forsynet med en sadel i ægte håndsyet læder med integreret affjedring, små diamanter i syningerne og et stort logo.

Ingen skal være i tvivl om, at her står en ganske særlig trehjulet cykel, når den står parkeret foran børnehaven eller ved siden af farmands store Bentley i villaens indkørsel.

(Foto: Bentley Motors)

Det samme gælder naturligvis de tre hjul. De har det berømte Bentley logo placeret i navet – præcist som hos de større slægtninge på fire hjul.

Når man nu ikke har et stort kølergitter, skal det store ”B” i krom heller ikke undværes.

Ifølge Bentley har den tre-hjulede baby-variant en roterende sadel og en magnetisk sikkerhedssele, der nok bliver legepladsens hotteste gadget.

Pedalerne er forsynet med en anti-glide belægning og fås med en caleche og foldbar solbeskyttelse. Små børn skal også beskyttes mod de stærke stråler.

(Foto: Bentley Motors)

Endelig er den tre-hjulede Bentley forsynet med en bagage-kurv bagpå, som kan bruges til snacks, legetøj, ekstra tøj eller krammedyr.

Til sidst skal nævnes, at Bentley har designet sin baby-udgave, så den kan vokse med sin chauffør:

I begyndelsen fungerer den som en barnevogn – en stroller- der skal skubbes af en voksen. Pedalerne sættes først på, når junior har ben, der er lange nok til at nå ned til dem.

Prisen er selvfølgelig en Bentley værdig. På det engelske marked koster den fornemme tre-hjuler 595 pund eller ca. 5.250 danske kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan sparer du strøm på din Android mobil