Denon spinner ud med top-grammofon

Allerede lang ventetid på nye iPhone 15 Pro

(Foto: Apple)

Det er ikke kun I Danmark, at Apple fans er parate til at betale mindst 11.500 kroner for at få fat I den nye iPhone 15 Pro Max telefon.

Også internationalt ser Apples topmodel ud til at være meget eftertragtet. Forudbestillingerne på iPhone 15 Pro Max skal således være markant højere end på den fint sælgende iPhone 14 Pro Max for et år siden.

Resultatet er, at ventetiden på at få fat i et eksemplar er op til to måneder fra fredag den 22. september, hvor de nye iPhones dukker op i butikkerne.

På Apples danske hjemmeside oplyses leverings-tiden til at være seks til syv uger for Pro Max telefonens vedkommende.

Andre iPhone 15 Pro modeller må man vente i tre-fire uger op, mens de billigere iPhone 15  og 15 Plus fås allerede tre-fire dage efter bestilling.

Ifølge den kendte analytiker og Apple-specialist Ming-Chi Kuo skyldes den lange ventetid dog ikke kun, at flere end ventet har forudbestilt den dyre iPhone 15 Pro Max.

Apple kom også relativt sent i gang med masse-produktionen af den dyre iPhone. Desuden skal Apple fortsat have tekniske udfordringer med flere af de avancerede komponenter i telefonen.

Det er dog ikke umuligt, at enkelte butikskæder har haft held til at købe stort ind af iPhone 15 Pro Max og faktisk når at få leveret det antal mobiler, de har bestilt.

Hvilke kæder vides ikke. Derfor er det nok en god idé at spørge rundt. De nævnte ventetider er, hvad Apple oplyser på sin hjemmeside for de mindste varianter af hver model….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denon spinner ud med top-grammofon