iPhone 15 lader stadig laaangsomt op

Mere kunst på Samsungs The Frame TV

Vincent van Gogh på et The Frame tv. (Foto: Samsung)

Samsung er en af de få store fabrikanter af farve-tv, der godt tør tage design-mæssige chancer engang imellem – og heldigvis har succes med at gøre det.

En af disse gode ideer har været at lade en tv-skærm fungere som en stor skifteramme, når den ikke lige bruges til at se tv-serier, nyheder, YouTube videoer, sport eller spillefilm på.

The Frame er navnet på det særlige tv, hvor det ikke gælder om at gøre rammen omkring displayet så usynlig og tynd som muligt.

Tværtimod er rammen, der f.eks. kan være i træ-finish, en del af hele kunstværket. Ligesom den er, hvis man har et gammelt maleri hængende på væggen.

Sådan ser Henri Rousseau ud i en digital udgave på et The Frame tv. (Foto: Samsung)

En anden specialitet ved Samsungs The Frame er, at brugerne har adgang til et stort bibliotek af billeder og fotos, som man kan placere på skærmen, så den ikke bare ligner en stor sort firkant på væggen, når den ikke er i brug.

I alt indeholder Samsungs Art Store over 2.300 værker fra anerkendte kunstnere, fotografer, museer og trendsættere.

Art Store bliver nu udvidet betragteligt, efter at Samsung har lavet en aftale med det verdens-berømte Metropolitan Museum of Art – The Met – New York.

Aftalen betyder, at man bl.a. kan sende ikoniske kunstværker fra The Met op på sit tv i stuen:

Det kan f.eks. være Edgar Degas’ “The Rehearsal of the Ballet Onstage” fra ca. 1874, Vincent Van Goghs “Sunflowers” (1887) og Paul Cézannes “Still Life with Apples and Pot of Primroses” fra ca.1890).

Edgar Degas på et Samsung The Frame tv. (Foto: Samsung)

Samsungs The Frame er et 4K Smart TV, der fås i fire størrelser – 43, 50, 55 og 65 tommer. Skærmene har en mat overflade, der reducerer lys-refleksioner og giver en lærreds-lignende finish.

Køberne kan vælge mellem en række maleri-lignende tv-rammer, så de kan tilpasse stilen til deres hjem.

Eventuelt kan man supplere med et nyt automatisk roterende vægbeslag, som kan dreje tv-skærmen lodret eller vandret.

Den nye kollektion fra The Met er tilgængelig i Norden fra i dag. Et abonnement på Samsung Art Store koster 39 kroner om måneden….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 15 lader stadig laaangsomt op