Fem gode råd til din elregning

Dette tv må være et hit for alle Disney fans

(Foto: Samsung)

The Walt Disney Company fylder 100 år den 16. oktober. En rund dag, som rigtigt mange vil være med til at fejre. Også for at tjene penge på den.

I juni lancerede LEGO f.eks. et byggesæt af det berømte Disney drømmeslot. Det er på 4.837 klodser, så fødselsdagen går over mange dage, inden den flotte gave er færdig.

Nu følger så Samsung efter med en særlig Disney-udgave af sit karakteristiske The Frame tv.

(Foto: Samsung)

Disney-forbindelsen skinner bl.a. igennem på tv’ets platin.farvede rammer, der har kendte tegneserie motiver.

Den medfølgende trådløse fjernbetjening er charmerende Mickey Mouse inspireret, og man får 100 eksklusive Disney skærmbilleder, som man kan få i glas og ramme på Samsung tv’et.

Selve skærm-kvaliteten er naturligvis i topklasse. Samsung bruger sin nyeste QLED teknologi i 4K.

Med Samsung The Frame – Disney100 tv’et følger en særlig fjernbetjening, hvor de tre sorte knapper skal minde om Mickey Mouse’ ansigt. (Foto: Samsung)

Disney-tv’et får officiel premiere i forbindelse med IFA 2023 messen i Berlin i næste uge. Det kommer i et limiteret oplag og i størrelserne 55, 65 og 75 tommer.

Når man tænder for denne særlige udgave af Samsungs Frame TV, mødes man af et stort Samsung x Disney100 logo på skærmen.

Hvis man så ikke vil se fjernsyn, kan man i stedet vælge mellem 100 forskellige Disney kunstværker på skærmen.

De kan downloades fra Samsung Art Store og omfatter både billeder af berømte Disney figurer og motiver fra de Disney-ejede filmstudier Pixar, Marcel og Lucasfilm samt fra National Geographic.

Sikkert en god idé for Disney fans, der ellers vil synes, at Samsungs udvalg af kunstværker i Art Store er lidt for konventionel.

Den omfatter mange berømte billeder fra internationale museer som Louvre og Tate. Med kunstnere fra Monet og Van Gogh til Picasso.

Det særlige ved Samsungs The Frame i forhold til almindelige tv fremgår allerede af navnet. Det kan nemlig på et øjeblik forvandle sig til en stor digital skifteramme med flotte motiver på i stedet for en kedelig sort flade.

I Danmark kommer kun 65 tommer udgaven af The Frame-Disney100 Edition til salg. Det kan bestilles online på www.samsung.com formedelst 16.999 kroner – og kun så længe lager haves….

The Frame tv’et kan også bruges som digital billedramme til berømte kunstværker. (Foto: Samsung)

(Foto: Samsung)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem gode råd til din elregning