Gode ideer, men hvad med sikkerheden?

Sådan får du iPhone til at optage samtaler

(Foto: Mune)

Apples iPhone kan en masse ting, men mærkelig nok har den mindst én stor svaghed i forhold til Android telefoner:

iPhone kan ikke optage telefon-samtaler, medmindre man har arbejder sig igennem en stribe besværlige procedurer først.

Dem sparer man med det nye Magmo Pro tilbehør fra den sydkoreanske fabrikant Mune. Nyheden klikkes ganske enkelt bag på iPhone 12 eller nyere, hvor optageren holdes fast af Apples ring af Magsafe magneter.

(Foto: Mune)

Betjeningen kan svært blive nemmere, når man gerne vil optage den samtale, man fører over sin iPhone. Man aktiverer blot Magmo Pros eneste fysiske knap, og indspilningen kan begynde.

Magmo bruger et piezo-elektrisk element, der ”læser” de vibrationer, som bevæger sig gennem mobiltelefonen fra dens højttaler.

På den måde skal Magmo Pro være i stand til at optage stemmerne fra begge samtale-partnere meget præcist.

(Foto: Mune)

Optagelserne sender den praktiske nye gadget automatisk og trådløst videre til en app på iPhonen. Alle optagelser er markeret med dato og tidspunkt, så de er nemme at finde på telefonen senere.

Fra tidligere versioner af sine optagere ved Mune, at omgivelses-støj er det værste problem på iPhones:

Derfor har man integreret et par såkaldte MEMS mikrofoner i den nye Magmo Pro, hvor de registrerer baggrundsstøj hos telefon-brugere og filtrerer den effektivt bort.

Batteriet på den digitale optager er på 500 mAh, hvilket skulle sikre op til 12 timers indspilning af telefon-samtaler på en enkelt opladning.

Endelig indeholder den nye Magmo Pro en feature, som mange vil finde praktisk, men som andre vil mene kan blive et sikkerheds-problem for nogle opkaldere.

Magmo kan nemlig sættes til at starte automatisk optagelse af alle indkomne telefonkald. Opkald, som man selv foretager, skal sættes i gang manuelt.

Mune søger i øjeblikket med stor succes finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter ortalen Kickstarter.

Her kan interesserede fortsat forudbestille et eksemplar af Magmo Pro til en favørpris på 109 dollars eller ca. 750 kroner. Den senere butikspris bliver 60 procent højere….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode ideer, men hvad med sikkerheden?