Gratis Teams bliver bedre

Vellyd fra udstødningen

(Foto: Porsche Design)

For fem år siden skrev jeg første gang om en højttaler, der var fremstillet af udstødnings-røret på en Porsche 911 GT3 sportsvogn.

Nu har Porsche Design opdateret den usædvanlige højttaler med bedre ind og en større forstærker indendørs nu. Nu kan den udstøde lyd og musik med 60 watt.

Porsche kalder selv nyheden for en ”livsstils high end højttaler i et eksklusivt design. Målgruppen er vel mest Porsche bilister eller dem, der drømmer om at blive det.

Alt i den lille højttaler skal være fremstillet af høj-kvalitets materialer med en original udstødning – ”tailpipe” fra en Porsche 911 GT3 (992) som udgangspunkt.

(Foto: Porsche Design)

Porsche strør ikke ligefrem om sig med tekniske specifikationer, men vi får da at vide, at højttaleren kommer med Bluetooth 5.0, en Qualcomm aptX chip til Hi-Fi kvalitet, Wi-Fi, NFC og 16 timers drift på en batteri-opladning.

Desuden kan flere Porsche højttalere kobles trådløst sammen for at give et større lydbillede. Det sker ved hjælp af en teknologi, som Porsche Design selv skal have udviklet.

Til forskel fra andre Porsche højttalere ser den nye ud til at være designet, så den kan fungere som bærbar lydgiver. Den kører på batteri, og der medfølger en bæretaske ved købet.

Til sidst noget om prisen. Den er saftig som alt andet hos det berømte tyske sportsvogns-mærke:

Porsche Design 911 Speaker 2.0 koster 650 dollars eller ca.   danske kroner….

(Foto: Porsche Design)

(Foto: Porsche Design)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis Teams bliver bedre