Brudgommen er en bot

Gratis Teams bliver bedre

(Foto: Microsoft)

Det var ikke kun Zoom, der fik sit store kommercielle gennembrud under Corona, hvor millioner af mennesker pludselig skulle til at bruge video-møder langt mere end før.

Pandemien var også gyldne tider for Microsoft Teams, Google Meet eller Apple Facetime. Alle findes både som gratis apps og som mere professionelle udgaver, der koster penge.

Nu har Microsoft så heldigvis besluttet, at den gratis Teams skal have række markante forbedringer, som virkelig vil kunne mærkes. Opgraderingerne skal komme i de nærmeste uger.

Teams er nu først og fremmest kompatibel med Windows 11, så brugere kan oprette, dele og styre deres ”communities” helt fra scratch.

(Foto: Dimitri Karastelev / Unsplash)

Fremover kan man være vært for online events, håndtere indhold og modtage notifikationer omkring vigtige aktiviteter direkte fra Windows 11.

Windows 11 kommer først med nyhederne, men de vil også snart blive rullet ud til Windows 11, Apple Mac og på webben.

En god nyheder er, at Microsoft Designer debutterer som del af den gratis Teams. Funktionen indeholder det nyeste i kunstig intelligens, så man nemt og smertefrit kan skabe egne unikke design af skærm-billederne.

Den kunstige intelligens sikrer, at man f.eks. bare skal uploade et billede og beskrive sin vision med det, hvorefter Teams leverer flotte billeder og visualiseringer direkte i brugerens indlæg.

(Foto: Microsoft)

Microsoft har også tilføjet en række nye kamera-features til den gratis Teams. Brugere kan bl.a. optage videoer på deres smartphone og lægge dem ind i videomødet. Undervejs kan man redigere de med filtre og forskellige effekter.

Værter i Teams Communities kan desuden skanne og invitere kontakter email og telefon-numre. Man skal blot importere en liste fra et online dokument.

Hvis man er på udkig efter andre mennesker i Teams, som har samme interesser som en selv. Nu kan man søge efter og finde communities ud fra deres temaer, der f.eks. kan være computerspil, havearbejde, teknologi, forældre og børn eller et liv som digital nomade.

Endelig har gruppe-ledere fået magt, som ellers kun betalende Meets brugere har haft. Det er f.eks. at godkende eller afvise ansøgninger om at blive medlem af grupper. På samme måde kan man bruge ”Polls” og afstemninger eller sende daglige opdateringer som emails….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudgommen er en bot