HP’s pc’er får kunstig intelligens

Alle danskere kan nu få tv fra Norlys

(Foto: Norlys)

Den hastigt ekspanderende tele- og energi-koncern Norlys  fra Silkeborg vil ikke længere holde sig i hovedlandet. Fra i dag kan Norlys tilbyde tv til samtlige adresser i Danmark.

Nye aftaler med indholds-leverandører betyder nemlig, at Norlys fremover kan sælge tv, som kunderne udelukkende ser via Norlys Play app’en.

Tidligere var denne app kun tilgængelig for kunder, der også havde kabel- eller antenne-tv fra Norlys.

Det nye landsdækkende produkt skal ses som et alternativ til de målgrupper, der gerne vil streame alt deres tv. Det kan man med den nye løsning.

Samtidig skal det nye produkt gøre det lettere for brugere at skræddersy deres tv-indhold helt efter egne ønsker og behov.

Kunderne kan således vælge alle de tv-kanaler og streaming-tjenester, de ønsker fra Norlys’ store sortiment. Skifte mellem dem kan ske fra måned til måned.

Den nye Norlys model kommer i tre udgaver, hvor kunden kan vælge mellem fire, otte og 20 kanaler eller streaming-tjenester. Point-systemer som hos andre tv-udbydere kan de glemme alt om.

De kunder, der ønsker en traditionel tv-pakke, kan fortsat vælge pakker i tre størrelser.

Norlys oplyser at lanceringen af det nye produkt ikke påvirker de aftaler, som eksisterende kunder har i dag. Hvis de ønsker, kan de straks skifte….

Her er priserne på de nye tv-produkter fra Norlys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HP’s pc’er får kunstig intelligens