De foldbare stormer frem

Her er den mobile PlayStation

(Foto: Sony)

(Opdateret) Som så mange andre har Sony opdaget, at der ligger to store markeder og venter på henholdsvis spil på mobiltelefonen og spil på pc’er – i stigende grad laptops.

Sony ser også ud til at ville udvide repertoiret på sin stor-sælgende PlayStation konsol. Den seneste PS5 konsol er i de senere måneder købt flere gange end de to konkurrenter Microsoft Xbox og Nintendo tilsammen.

Det nye bliver, at man fremover kan tage sine PS5 spil overalt. Ikke med en ny variant af Sonys bærbare PlayStation Vita, som blev begravet for snart længe siden, men af en såkaldt streaming-skærm.

Hos Sony bliver der tale om et otte tommers display med høj opløsning og hurtig billed-opdatering.

Skærmen er kompatibel med Sonys spil-controllere og kan via internet streame stort set alle PlayStation spil lokalt, hvor ejeren måtte befinde sig.

(Foto: Sony)

Sonys Project Q nyhed, der godt kan minde om en tablet, har dog tre ulemper:

Den første er, at skærmen kræver en ordentlig Wi-Fi forbindelse. Det har man sjældent på stranden eller midt ude i skoven.

Den anden svaghed er, at skærmen kun fungerer med de spil, man allerede har installeret på sin stationære PlayStation 5 derhjemme. De to kommunikerer med hinanden via streaming.

Den tredje er så, at Sony hverken vil oplyse pris eller, hvornår Project Q displayet kan købes.

Bliver den første Project Q en succes, kan man godt forestille sig, at Sony vil udnytte den nye modetrend med foldbare OLED-skærme til formålet.

Sammen med Project Q præsenterede Sony også i aftes et sæt trådløse øretelefoner, der er skræddersyet til PlayStation 5.

Lydbilledet skal være mere action-præget end på Sonys velrenommerede Hi-Fi øretelefoner. Kvaliteten vil dog være tabsfri audio, og de nye ”spil-buds” passer både til PS5 konsollen og pc’er….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De foldbare stormer frem