Samsung til golf-fans

Brug Android spil på Windows pc

(Foto: Google)

Der findes adskillige gode spiltitler til Android mobiler og tablets, som ejere af Windows-baserede laptops og desktops gerne vil have frem på deres skærm.

Det bliver meget nemmere fremover, efter at Google omsider har åbnet for sin Play Games for PC tjeneste i Europa inklusive Danmark.

Google Play Games for PC blev lanceret som beta-udgave for over et år siden, men kun pc-brugere i nogle enkelte lande havde siden adgang til den.

(Foto: Google)

Som nævnt gør Google Play Games det muligt at afvikle Android-baserede spil på en Windows pc. Det samme gælder titler fra Android Mobile og ChromeOS,

Med denne cross-platform evne bliver det meget lettere for gamere at skifte mellem forskellige gadges uden at miste adgang til sine favorit-spil.

I princippet fungerer Google Play Games for PC på samme måde, som vi kender det fra Apple. Her kan man nemt flytte spil mellem iPhone, iPad og Mac-computere.

(Foto: Google)

Samtidig med udrulningen i Europa præsenterer Google en række nye spil som f.eks. ”1945 Air Force”, ”Blade Idle” eller ”Cookie Run: Kingdom.” I alt er der godt 100 titler at vælge imellem.

Man skal være opmærksom på, at Google Play Games for PC fortsat kører i beta og har nogle hardware-krav til den pc, spillene skal køre på. Har man en forholdsvis ny laptop, er de dog næppe et problem:

Kravene er bl.a. en processor med fire kerner, mindst 8 GB RAM og 10 GB plads i lageret. Dertil kommer Windows 10 eller højere. Google anbefaler også grafik-kort i ”gaming klasse” for at få den fulde glæde af spillene.

Beta-udgaven af Google Play Games for PC kan downloades via dette link….

(Foto: Weibo)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung til golf-fans