Netflix strammer tøjlerne

Spil Pac-Man med LEGO

(Foto: LEGO)

Alle kender Pac-Man. Også små børn, der egentlig burde være alt for unge til at kunne huske spillet, som kom på markedet for 43 år siden.

Men karakteren med den evigt gumlende ost på skærmen er universel og morer alle aldersgrupper.

Derfor kan det næppe undre, at “Pac-Man” er et af de mest solgte computerspil nogensinde. 48 millioner kopier er købt gennem tiderne og har skabt en omsætning på over 14 milliarder dollars.

(Foto: LEGO)

Så var det vel oplagt, at også verdens største legetøjs-fabrikant ville puste nyt liv i Pac-Man feberen.

Den 4. juni åbner LEGO salget af sit nye LEGO Icons Pac-Man Arcade (10323) byggesæt, der ikke bare er en ”død” miniature-model af de spillemaskiner, der stod i utallige arkader for flere årtier siden.

Nyheden kan faktisk bruges til at spille ”Pac-Man” på. LEGO har nemlig tegnet licens hos japanske Bandai Namco, som ejer rettighederne til den sultne ost.

(Foto: LEGO)

Farveskærmen skal man naturligvis ikke bygge sammen. Den kommer komplet og skal blot anbringes i det gule kabinet af LEGO-klodser, der kræver lidt fingersnilde.

Kabinettet er fint kopieret fra det originale. LEGO’s udgave har sågar en belyst sprække til mønter. Sød detalje.

Ud over selve spillemaskinen omfatter det nye LEGO-byggesæt også separate klods-byggede modeller af Pac-Man, Blinky og Clyde.

De står på et underlag, som man kan placere ovenpå maskinen eller bruge som pynt på skrivebordet og reol.

Figurerne har i øvrigt en sjov finesse: På den ene side er de gule, røde og orange som i spillet. På den anden side er de blå, som om de var blevet ædt af Pac-Man osten.

LEGO Icons Pac-Man Arcade (10323) koster 2.100 kroner….

(Foto: LEGO)

(Foto: LEGO)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix strammer tøjlerne