Her er der grænser for frit internet

OK Mobil bliver til CBB

(Foto: Telenor)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Coop koncernen med Brugsen, Kvickly og Discount365 kæderne sidder i en dyb krise og er nødt til at sælge ejendomme og aktiviteter fra.

Det næste skridt i den retning er, at Telenor overtager Brugsens populære OK Mobil selskab. Det vil blive lagt ind som en del af Telenors lavpris-datter CBB Mobil.

Rent teknisk bliver der ingen problemer ved overdragelsen. OK Mobil bruger nemlig i forvejen Telenors danske mobil-netværket.

Derfor vil nuværende OK Mobil abonnenter fortsætte som hidtil på samme netværk, med samme sim-kort og til samme priser. Oveni får de mere indhold i deres abonnement end i dag.

Andre branchefolk mener, at salget af OK Mobil også er et logisk step i retning af, at den danske televerden trænger til en konsolidering.

Danmark har for mange teleselskaber, der konkurrerer så hårdt om en ikke-voksende kundegruppe, at priserne ligger i bund, og mange teleselskaber har svært ved at få en fornuftig forretning.

Forleden kom det f.eks. frem, at den jyske energi-gigant Norlys køber Telia i Danmark. Desuden har der længe rumsteret rygter om, at Telenor forhandler om at købe 3….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er der grænser for frit internet