Stor lyd fra Sony

Lamper til dine havesko

(Foto: Amazon)

Ideer til sjove gadges døde lidt ud under Corona. Da kunne man jo heller gå ud og ”flashe” sine ny-indkøbte ting i offentligheden, men måtte blive siddende hjemme i stuen.

Nu er pandemien heldigvis overstået, og vandhanen med nye sommer-gadges skruet fuldt op.

Forlygter til dine sko ser ud til at blive en af de store sællerter i de kommende uger og måneder. I hvert fald er nettet ved at blive oversvømmet af ”Crocs Headlights” i alle mulige varianter.

(Foto: Amazon)

Ideen er måske helt ikke så tosset. Alle, der har gået rundt i havesko sent om aftenen eller om natten, vil vide, at der er mange ting, man kan snuble over eller komme til at træde på.

Tidligere har crocs også måttet lægge ”krop” til andre finurlighed. Jeg har f.eks. set eksempler på, at havesko har fået monteret sneplov på snuden.

Måske ikke lige praktisk i frostvejr, men løsningen kan vel også bruges til at skubbe visne blade og affald foran sig.

De lysende crocs fås både komplette med lamper. Andre kommer som kit, man selv monterer på sine havesko – eller for dens sags skyld sneakers og andre typer sko.

(Foto: Amazon)

Nogle få af dem har også et bagud-rettet rødt lys i samme enhed som forlygten.

Så skalskobæreren også kunne ses af bagved-kommende, selvom jeg tror, at det bliver svært. Croc-bærerens ankel må jo stå i vejen.

Kvalitet og priser svinger naturligvis også meget. Typisk mellem ni og 15 dollars. Det svarer til mellem 60  og 100 danske kroner.

De billigste varianter sidder i dårligt plast, så man nok ikke skal tage dem på i regnvejr eller spille fodbold med sine havesko.

(Foto: Amazon)

Andre ligner mini-udgaver af GoPro action-kameraer og skal være helt vandtætte. Man kan sågar soppe med dem, uden at de drukner.

På nogle sko-lamper kan man skifte lysstyrke og sætte dem til at blinke i forskellige mønstre. Præcist, som man kender det fra moderne cykel-forlygter.

Endelig findes lampe-crocs både i udgaver med éngangs knapbatterier, mens andre benytter genopladelige AAA-batterier.

Held og lykke med selv at finde dem på internet….

(Foto: Amazon)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor lyd fra Sony