Hold din mobil i topform

Windows og Facebook tættere på hinanden

(Foto: Microsoft Insider)

Mange millioner pc-brugere tager hver dag turen via Windows til at besøge Facebook.

Fremover skal denne omvej forkortes. Facebook er nemlig på vej med en særlig ”widget” til Windows 11.

Den placerer sig direkte på Windows’ skrivebord, hvor man i et vindue kan se kommentarer, nye opslag og invitationer fra Facebook, uden at app’en til det sociale medie skal åbnes.

Facebook har allerede sådan en widget kørende til sin Messenger platform, mens hoved-kanalen har manglet.

Den nye widget prøvekøres i øjeblikket som del af Microsofts Insider program sammen med beta-udgaver af andre kommende Windows 11 nyheder.

(Foto: Microsoft Insider)

De omfatter bl.a. et forbedret Details panel i et mere moderne design. Her vil man bl.a. kunne se flere detaljer om hvert document inklusive forslag til andre filer i samme kategori.

Man vil sågar kunne se direkte, om et dokument har været forbundet med f.eks. en email kommunikation. Ganske praktisk, hvis man arbejder med mange e-breve, der kan filer attacheret.

Dertil kommer, at det nye Details program kan vise ens aktivitets-historik og vil have en Share knap, der gør det nemt at dele et dokumenter med andre.

Endelig kommer det nye og forbedrede Windows 11 med en mere komfortabel brugerflade, hvor man bl.a. kan finde flere informationer om det billede, man ser på skærmen.

Billederne kan samtidig vises i helt op til 4K kvalitet og i forskellige størrelser – fra fuldskærm til fingernegl.

Når de mange nye features har været igennem en omfattende testkørsel, vil de blive rullet ud til alle Windows 11 brugere. Det sker i den såkaldte ”Build 23451” opdatering….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold din mobil i topform